Kromhof Pullen

Stille verkopen

In onze portefeuille hebben wij een aantal stille verkopen die hieronder summier worden omschreven.
Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.


Locatie: Hengelo (OV)

IMG_0500

Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen-werk, veiligheid, geborgenheid, ruime kavel. Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In Hengelo staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande stadsvilla die u op meerdere fronten zal verrassen. De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien.


Locatie: Almelo

IMG_0500

In zeer goede woonwijk in Almelo ligt dit vrij gelegen luxe herenhuis met inpandige garage op een kavel van 652 m².


Locatie: Ambt Delden

Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage, fraai gelegen in het prachtige landschap tussen het schilderachtige Delden en Landgoed Twickel. Ook de Twentse golfclub ligt op steenworp afstand. Vanuit de woning en de fraaie kavel heeft u een meer dan subliem uitzicht over de glooiende landerijen en houtwallen. De woning is in 2016 voorzien van een nieuwe topgevel, deels nieuwe kozijnen en beglazing.


Locatie: Denekamp

IMG_0500

In het, bij velen geliefde, buitengebied van Denekamp zeer goed onderhouden vrijstaand rietgedekt landhuis met een fraai bijgebouw voorzien van praktijkruimte gelegen op een ruime kavel van 4090 m².


Locatie: Borne

IMG_0500

Unieke bouwkavel gelegen in het fraaie gebied tussen Borne en Hertme. Op de kavel die een oppervlakte heeft van bijna 6000 m² mag een volumineus woonhuis van 2000 m³ worden gebouwd.


Locatie: Bornerbroek

Centraal in Twente gelegen treft u deze agrarische bedrijfswoning op een kavel van ruim 1,3 hectare. De woning en locatie zijn bij uitstek geschikt voor bijv. een hoveniersbedrijf of een zelfstandige.