Kromhof Pullen

Stille verkopen

In onze portefeuille hebben wij een aantal stille verkopen die hieronder summier worden omschreven.
Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.

 


Locatie: Hengelo (OV)

 

IMG_0500

Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen-werk, veiligheid, geborgenheid, ruime kavel. Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In Hengelo staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande stadsvilla die u op meerdere fronten zal verrassen. De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien.


 

Locatie: Almelo

IMG_0500

In zeer goede woonwijk in Almelo ligt dit vrij gelegen luxe herenhuis met inpandige garage op een kavel van 652 m².


Locatie: Haaksbergen

Wanneer u iets zeer bijzonders zoekt…

In het centrum van Haaksbergen staat een prachtige villa op een riant perceel welke zowel zakelijk als privé in gebruik genomen kan worden. De bestemming geeft ruime mogelijkheden. Het betreft een zeer goed onderhouden monument dat door de huidige eigenaren met liefde voor de oorspronkelijke bouwwijze gerestaureerd is. Het is een pand met allure en met recht een blikvanger te noemen.


Locatie: Zenderen

IMG_0500

Een parel in het Twentse landschap. Zo mag deze bijzondere Twickelboerderij gerust worden genoemd. De geheel gerenoveerde karakteristieke boerderij met endskamer en het ruime authentiek ogende bijgebouw is gelegen op een fantastische plek in hartje Twente in het buitengebied van Zenderen doch grenzend aan de bebouwde kom van het gezellige Borne.


Locatie: Denekamp

IMG_0500

In het, bij velen geliefde, buitengebied van Denekamp zeer goed onderhouden vrijstaand rietgedekt landhuis met een fraai bijgebouw voorzien van praktijkruimte gelegen op een ruime kavel van 4090 m².


Locatie: Borne

IMG_0500

Unieke bouwkavel gelegen in het fraaie gebied tussen Borne en Hertme. Op de kavel die een oppervlakte heeft van bijna 6000 m² mag een volumineus woonhuis van 2000 m³ worden gebouwd.


Locatie: Twente

IMG_0500

Op een unieke locatie in Twente hebben wij een camping in de stille verkoop met tal van ontwikkelmogelijkheden.


 

Locatie: Winterswijk

IMG_0500

Uniek en zeer fraai gelegen NSW landgoed, bestaande uit twee solitaire erven met ontwikkelingsmogelijkheden.