Kromhof Pullen

Stille verkopen

In onze portefeuille hebben wij een aantal stille verkopen die hieronder summier worden omschreven.
Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.


Locatie: Ambt-Delden

Gelegen in het buitengebied van Ambt Delden met uitzicht op het sluiscomplex in het Twentekanaal, een zeer ruime woonboerderij met separate veestal op een kavel van circa 4000 m² groot. Uitbreiding met meer grond behoort tot de mogelijkheden zodat de mogelijkheid ontstaat om hobbydieren te houden.


Locatie: Hengelo (OV)

Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen-werk, veiligheid, geborgenheid, ruime kavel. Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In Hengelo staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande stadsvilla die u op meerdere fronten zal verrassen. De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien.


Locatie: Almelo

IMG_0500

In zeer goede woonwijk in Almelo ligt dit vrij gelegen luxe herenhuis met inpandige garage op een kavel van 652 m².


Locatie: Ambt Delden

Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage, fraai gelegen in het prachtige landschap tussen het schilderachtige Delden en Landgoed Twickel. Ook de Twentse golfclub ligt op steenworp afstand. Vanuit de woning en de fraaie kavel heeft u een meer dan subliem uitzicht over de glooiende landerijen en houtwallen. De woning is in 2016 voorzien van een nieuwe topgevel, deels nieuwe kozijnen en beglazing.


Locatie: Denekamp

IMG_0500

In het, bij velen geliefde, buitengebied van Denekamp zeer goed onderhouden vrijstaand rietgedekt landhuis met een fraai bijgebouw voorzien van praktijkruimte gelegen op een ruime kavel van 4090 m².


Locatie: Borne

IMG_0500

Unieke bouwkavel gelegen in het fraaie gebied tussen Borne en Hertme. Op de kavel die een oppervlakte heeft van bijna 6000 m² mag een volumineus woonhuis van 2000 m³ worden gebouwd.


Locatie: Wesepe

Met een fraai uitzicht over de achterliggende landerijen, zeer fraai herenhuis met meerdere riante bijgebouwen op een kavel van 4.921 m², nabij de steden Olst, Raalte en Deventer.