Kromhof Pullen

Een aankoopmakelaar dan maar?

HENGELO – U zoekt al enige tijd naar een andere woning. Natuurlijk heeft u een budget en een lijstje met woonwensen. Maar van het type woning dat u zoekt, zijn er niet veel op de markt. En áls u er dan eentje tegenkomt, blijkt na een telefoontje naar de verkopend makelaar de woning alweer verkocht te zijn. Wat nu? Overweeg een aankoopmakelaar.

Er is reuring in de huidige woningmarkt. Landelijke verkoopcijfers zitten in de lift. Toch dienen we dit enigszins te nuanceren. In steden als Amsterdam en Utrecht is het een compleet andere markt dan in ons werkgebied; Twente, Salland en de Achterhoek.

Daarbij zoekt onze clientèle vaak naar een unieke, bijzondere woning. Het vinden van een dergelijk pand is in de huidige markt niet altijd even gemakkelijk. Daarom moedigen wij u aan om uw wensen bij ons neer te leggen, zodat wij u erop kunnen attenderen wanneer we uw mogelijke droomhuis voor u hebben. (U kunt zich hier vrijblijvend en kosteloos inschrijven in ons zoekersbestand; u ontvangt bericht wanneer wij aanbod hebben dat bij uw wensen past).

Wilt u actief op zoek naar uw nieuwe huis? Lees dan verder.

Wat doet een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar wordt door u ingeschakeld en behartigt dus uw belangen. Hij speelt daarbij ook een adviserende rol. De aankoopmakelaar heeft inzicht in de markt en gaat voor u op zoek naar passende woningen. Daarbij probeert hij uiteraard de woning al in beeld te hebben vóordat deze op websites als Funda gepresenteerd wordt. Een aankoopmakelaar:

• Is uw adviseur en behartigt uw belangen
• Heeft inzicht in de huidige woningmarkt
• Werkt onafhankelijk en kijkt objectief naar een voor u geschikte woning
• Is kritisch over zaken als de staat van het object, verborgen gebreken, vraagprijs en verkoopproces
• Controleert het koopcontract
• Begeleidt desgewenst bij de oplevering

 


 

Wat kunnen wij voor u betekenen bij het vinden van droomhuis?
Uw aankoopmakelaar van Kromhof-Pullen kent de lokale markt op zijn duimpje en weet wat er te koop is. In ons marktsegment zijn er bovendien veel huizen die de actieve verkoop niet ingaan, om bijvoorbeeld privacy-redenen. De unieke woningen en plekjes staan niet altijd op Funda.

Daarnaast komen er nog weleens zaken naar voren die van belang zijn voor de potentiele koper. Denk bijvoorbeeld aan eventuele bodemproblematiek of een nodige aanpassing van het bestemmingsplan. Hiervoor hebben wij de expertise! Wij kunnen u ondersteunen bij het bepalen van de huidige waarde van het object in kwestie en adviseren u over de prijs en aankoopvoorwaarden.

Een stapje verder
Los van het actief op zoek gaan naar de juiste woning en de juiste begeleiding bieden tijdens het aankopen, kan Kromhof-Pullen ook op professionele wijze in contact treden met eigenaren van woningen die (nog) niet te koop staan. We hebben onlangs met succes een dergelijk proces opgestart en op onze eigen wijze huizenbezitters benaderd voor een eventuele verkoop.

Professioneel en discreet handelen zijn in een dergelijk proces erg belangrijk. We willen immers dat onze boodschap door de ontvanger serieus genomen wordt. Zo waren we actief bij het zoeken en aankopen van een privé gelegen villa in Enschede en een unieke woning buitenaf in de Lutte.

Bent u overtuigd? Kom vrijblijvend langs voor een gesprek of plan een afspraak bij u thuis in. Bel tel. 085 273 2800 of stuur een email naar info@kromhofpullen.nl.