Kromhof Pullen

Makelaars

Bent u op zoek naar uw droomhuis, maar helaas nog altijd zonder resultaat? Of wilt u juist uw exclusieve villa discreet verkopen? Dan kunt u Kromhof-Pullen inschakelen om uw aankoop of verkoop te organiseren. Vakkennis en betrouwbaarheid staan bij onze makelaars voorop.

Werkterrein
Landerijenbureau Kromhof-Pullen is bij uitstek uw partner voor de aankoop en verkoop van exclusief onroerend goed. Door de mensen en hun wensen te leren kennen, weten onze gecertificeerde makelaars vraag en aanbod uitstekend te matchen. Wij kennen de markt in Oost-Nederland als geen ander als het gaat om exclusieve huizen, wonen en werken in het buitengebied en landgoederen. Onze expertise is zeer breed. Het werkterrein van onze makelaars bestaat onder meer uit:

Lees verder bij het onderwerp van uw interesse en laat u verrassen door de veelzijdigheid van Kromhof-Pullen. Heeft u een vraag over onze werkwijze? Of vertrouwt u de verkoop van uw bezit aan ons toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

VastgoedPRO
Kromhof-Pullen is aangesloten bij VastgoedPRO, de beroepsorganisatie voor makelaars en taxateurs. Deze vereniging bewaakt de kwaliteit van de aangesloten leden en behartigt hun belangen. Ook het algemeen belang van consumenten houden zij nauwgezet in de gaten.

Tevens zijn onze makelaars gecertificeerd via VastgoedCert en SCVM. Certificatie brengt de verplichting met zich mee van permanente educatie. Door het volgen van cursussen en opleidingen blijft onze kennis up-to-date.