Kromhof Pullen

Stille Verkopen

Discreet uw onroerend goed verkopen is in deze tijden van snelle informatiestromen haast onmogelijk. Tenminste, dat lijkt zo. Het is echter niet perse noodzakelijk om uw woning of pand via internet te verkopen. Kromhof-Pullen zet bij een dergelijke wens graag haar netwerk in om vraag en aanbod te matchen zonder in de openbaarheid te treden. Wij noemen dat onze stille verkoop.

Kromhof-Pullen staat al jaren bekend om haar exclusieve aanbod in stille verkoop. Eigenaren van onroerend goed kunnen diverse redenen hebben om te kiezen voor deze verkoopvorm. Denk onder meer aan een ondernemer die geen omzetderving wil riskeren, een verkoop onder bepaalde voorwaarden of een verkoop op de langere termijn. Wij zetten ons graag voor u in om op vertrouwelijke basis een koper voor uw bijzondere bezit te vinden.

Stille verkoop voor verkopers
Wilt u discreet uw onroerend goed aanbieden? Dan zorgen wij op gepaste wijze voor benadering van potentiële kopers. Wij maken voor u een verkoopprospectus en stellen zorgvuldig geselecteerde kandidaat-kopers op de hoogte van uw aanbod. Uw onroerend goed tonen wij op summiere wijze alleen op onze eigen website. Het bord in de tuin blijft uiteraard achterwege.

Stille verkoop voor kopers
Het kan natuurlijk ook zijn dat u juist op zoek bent naar een exclusieve woning of bijzonder landgoed. U heeft al een uitgebreide zoektocht achter de rug in ons online aanbod of op websites van andere makelaars. Helaas heeft u nog steeds niet gevonden wat u zocht. Informeer dan eens naar onze stille verkopen. U maakt uw wensen aan ons kenbaar en wij kijken of een woning aansluit bij uw behoeften. U kunt uw voorkeuren ook kenbaar maken via ons inschrijfformulier, zodat wij u als eerste op de hoogte kunnen brengen van nieuw aanbod.

Bekijk ons huidige aanbod van stille verkopen.

Bent u geïnteresseerd in de stille verkoop van uw woning? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.