Kromhof Pullen

Vrijwillige verkoop bij inschrijving

Een bijzondere manier om uw prachtige bezit te verkopen is een verkoop bij inschrijving. Landerijenbureau Kromhof-Pullen heeft een rijk verleden op dit gebied. Ondanks de veranderende onroerend goed markt kan een verkoop bij inschrijving nog steeds een goede methode zijn. Enkele redenen om voor een vrijwillige verkoop bij inschrijving te kiezen:

  • U heeft zeer bijzonder onroerend goed te verkopen
  • Er is een grote belangstelling te verwachten
  • U wilt snel duidelijkheid.

Uiteraard bepalen wij altijd in overleg met u of een verkoop bij inschrijving past bij het onroerend goed dat u wilt verkopen. Dat doen we eerlijk, objectief en met het beste resultaat voor ogen. Indien u besluit tot een verkoop bij inschrijving zorgen wij tijdens de voorbereiding dat er een sublieme maar vooral ook een volledige prospectus met de verkoopvoorwaarden wordt gemaakt. In overleg met u wordt er een uitgebreid marketingplan opgesteld om in korte tijd zoveel mogelijk kandidaat-kopers te bereiken en te interesseren. Op de kijkdagen, die we naar wens zeer bijzonder kunnen aankleden, ontvangen we geïnteresseerden gastvrij en geven alle mogelijke informatie. Daarna volgt de inschrijving waarin de biedingen bekend worden. Bij het beoordelen van de biedingen wordt er door ons ook gelet op eventueel gestelde voorwaarden door kandidaat-kopers. Uiteraard heeft u als verkoper bedenktijd en in deze periode voorzien u van eerlijk advies. Bij gunning ronden we de koop deskundig af en begeleiden u tot en met de levering bij de notaris.

Interesse in een verkoop bij inschrijving? Of wilt u weten of dit interesssant is voor uw onroerend goed. Neem geheel vrijblijvend contact op. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met de informatie om.