Kromhof Pullen

Marketing-verkoop van uw woning

HENGELO – U vertrouwt het Kromhof-Pullen toe om uw huis te verkopen. Uiteraard mag u van ons verwachten dat uw woning goed in beeld gebracht wordt bij de juiste doelgroep. De markt vraagt inmiddels om meer dan enkel een vermelding op Funda. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij het opstarten van de verkoop van uw woning beginnen we met het opnemen van uw woning. Onze makelaar loopt nogmaals uw woning door en bespreekt met u de sterke en minder sterke punten van uw object.
Daarna wordt een degelijke brochuretekst opgemaakt, worden er beelden van uw woning gemaakt en vaak vindt er een NEN meting plaats. Tijdens een dergelijke meting wordt o.a. het woonoppervlakte en de inhoud van uw woning bepaald en worden er ook plattegronden gemaakt.

Online
Maar er zijn meer mogelijkheden om uw woning in de spotlight te zetten! Kromhof-Pullen is op social media goed vertegenwoordigd. Met name op Facebook hebben we actieve volgers, die graag ons nieuwe aanbod bekijken of de regelmatig gepubliceerde blogs lezen. Op de pagina presenteren wij uw woning met een link naar onze website. Hierbij maken we ook graag gebruik van zogenaamde zoekwoorden, zoals #tekoop of #openhuis, zodat het bereik van het bericht groter wordt dan het aantal volgers van onze pagina.

Ook LinkedIn is een kanaal dat we graag gebruiken. Veel van onze woningen spreken potentiele kopers in de zakelijke markt aan.

Uw woning wordt uiteraard ook op onze website www.kromhofpullen.nl getoond. Bij deze vermelding kijken we goed naar de zoekmachine-optimalisatie van onze website en uw object.

 

 

Adverteren
Los van de degelijke presentatie die wij graag op ons nemen, kunt u als verkoper overwegen om het object in kwestie te adverteren. Elke woning is anders en is daarom interessanter voor bepaalde doelgroepen. De marketingmedewerker van Kromhof-Pullen kijkt graag met u mee om de doelgroep van uw object te bepalen. Daarna kunnen er diverse kanalen ingezet worden om uw object onder de aandacht te brengen. Een greep uit de selectie:

Via Social media kunnen we een zeer nauwkeurige doelgroep formuleren op basis van leeftijd, regio, opleidingsniveau, werkgebied en zelfs interesses.

Met Google Adwords spelen we in op het zoekgedrag van de doelgroep van uw woning. Wanneer men op google bijvoorbeeld zoekt naar ‘boerderij Twente’, wordt er een bondige advertentie getoond bovenaan de pagina.

Het is zelfs mogelijk om een website te laten maken, geheel op maat voor uw woning. Omdat de website volledig op uw woning toegespitst wordt kunnen we de vindbaarheid via google verhogen.

Ook offline (print, zoals kranten en magazines) zijn er verschillende mogelijkheden, variërend in bereik, doelgroep en prijs. Regionale dagbladen kunnen ingezet worden om een woning in een bepaald gebied te promoten. Wij kunnen advertentieruimte scherp voor u inkopen en uw advertentie naar wens kosteloos opmaken.

Bent u benieuwd naar de promotiemogelijkheden voor de verkoop van uw woning, of wilt u meer weten over onze aanpak? Bel 085-273 2800 of email naar info@kromhofpullen.nl. Wij staan u graag te woord.