Kromhof Pullen

Baniersweg 57, Almelo

Stel uw vraag Download prospectus

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Plattegrond Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Landhuis, Woonboerderij, Woonhuis

Kavel:  6178 m²

Aantal kamers: 5

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 445 m³

Bestemming: 

Omschrijving

Vrijwillige verkoop bij inschrijving van een bijzonder object! Een pittoreske woonboerderij met bijgebouwen op een ruime kavel van 6178 m2 midden in de stadswijk Kluppelshuizen nabij de Sluitersveldweg te Almelo.   Dit bijzondere object is voor velen interessant door de vele mogelijkheden. Zo kan de boerderij uiteraard worden bewoond al dan niet na renovatie, maar er kan ook voor nieuwbouw worden gekozen op deze fraaie plek midden in de stad met al zijn voorzieningen. Door de ruime kavel is het zelfs mogelijk om paarden te houden! Ook met het oog op de toekomst is dit object interessant. Dit relatief grote perceel midden in de bebouwde kom nodigt uit om te laten ontwikkelen in samenwerking met of door project- vastgoedontwikkelaars / beleggers, aannemers.

Bijzonderheden

Vrijwillige verkoop bij inschrijving

Volledige omschrijving

Vrijwillige verkoop bij inschrijving van een bijzonder object!

Een pittoreske woonboerderij met bijgebouwen op een ruime kavel van 6178 m2 midden in de stadswijk Kluppelshuizen nabij de Sluitersveldweg te Almelo.  
Dit bijzondere object is voor velen interessant door de vele mogelijkheden. Zo kan de boerderij uiteraard worden bewoond al dan niet na renovatie, maar er kan ook voor nieuwbouw worden gekozen op deze fraaie plek midden in de stad met al zijn voorzieningen. Door de ruime kavel is het zelfs mogelijk om paarden te houden! Ook met het oog op de toekomst is dit object interessant. Dit relatief grote perceel midden in de bebouwde kom nodigt uit om te laten ontwikkelen in samenwerking met of door project- vastgoedontwikkelaars / beleggers, aannemers.

De woonboerderij
De in Saksische stijl gebouwde woonboerderij is een aantrekkelijke verschijning door de wit siergepleisterde gevels en karakteristieke dakvorm welke gedekt is met rode oud Hollandse dakpannen. De boerderij heeft een inhoud van circa 445 m³ met een woonoppervlakte van circa 120 m². Het geheel is altijd op keurige wijze bewoond, maar mist de luxe voorzieningen die op dit moment in veel woningen standaard zijn. Afhankelijk van de wensen van aspirant-koper kan hier op ingespeeld worden met renovatie, verbouw, nieuwbouw of ontwikkeling.
De indeling van deze knusse woonboerderij is als volgt:

Begane grond: • Entree/hal met trapopgang, meterkast en gastentoilet; • Woonkamer met open haard en schouw en voorzien van een fraaie parketvloer. Het grote raamkozijn (voormalige niendeuren) zorgt voor veel lichtinval en een fraai uitzicht op de tuin; • Keuken met eenvoudig doch ruime inbouwkeuken, achterentree, en aansluitingen voor witgoed;  • 2 slaapkamers.

Verdieping: • Overloop met 2 vaste kasten; • Slaapkamer met 3 vaste kasten en een wastafel; • Slaapkamer.
De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming gestookt door een CV-Ketel die tevens in de warmwatervoorziening voorziet.

De bijgebouwen: Op het erf staan enkele bijgebouwen van verschillende leeftijd aard en staat. • Werkplaats/ schuur met aangebouwde carport, opgetrokken uit hout met een totale oppervlakte van circa 43 m². • Garage/berging met carport, opgetrokken uit steen en voorzien van een zadeldak met een oppervlakte van circa 43 m².

Het erf
Dit bijzondere stadsboerderijtje is bereikbaar middels een lange oprit via de Schapendijk. De toegang kan worden afgesloten door een siergesmeden hekwerk. Ook is de woning bereikbaar via een smal pad aan de Baniersweg. De omliggende tuin is ingericht met gazons aan zowel de voor- als achterzijde met een diversiteit aan bomen en struiken zoals rhododendrons, varens en laurier. In de boomgaard staan diverse fruitbomen en is tevens geschikt voor het houden van kleine dieren zoals sierkippen, bokjes en geitjes; het houten overnachtingshok staat al voor ze klaar! 2 Bijbehorende weilanden zijn zeer geschikt voor het houden van grotere hobbydieren.

Vrijwillige verkoop bij inschrijving en kijkdagen
Dit object is uitsluitend te bezichtigen tijdens de kijkdagen op;

  • Vrijdag 8 september van 15.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 14 september van 15.00 – 17.00 uur

De inschrijving vindt plaats op vrijdag 29 september a.s. bij Ter Braak Willems Notarissen te Almelo, Adastraat 1, 7607 AH te Almelo.

Inschrijven kan uitsluitend via het daarvoor bestemde biedingformulier aangevuld met een kopie van een geldig ID of geldig inschrijfnummer KvK. Alle relevante informatie inclusief het inschrijfformulier zijn op aanvraag verkrijgbaar. Indien u hulp nodig heeft bij een waardebepaling of de inschrijving, adviseren wij u een onafhankelijke aankoopmakelaar / taxateur in te schakelen.

Verkopers maken op basis van het ingeschreven bedrag en de door bieder gestelde voorwaarden een keus met wie er verder wordt gesproken over de verkoop.
Biedingen onder de € 400.000,– worden niet in behandeling genomen.

Plattegrond

Kaart