Kromhof Pullen

Eibergsestraat 268, Haaksbergen

Vraagprijs € 350.000 k.k
Stel uw vraag Download prospectus

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Plattegrond Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Bedrijfswoning, Kantoorruimte, Praktijkruimte, Woonhuis

Kavel:  4000 m²

Aantal kamers: 6

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 914 m³

Bestemming: Agrarisch

Omschrijving

Tussen Haaksbergen en Eibergen gelegen bedrijfswoning met diverse bedrijfsopstallen op een kavel van circa 4000 m². Unieke mogelijkheid voor ondernemer of zzp-er om op een zichtlocatie wonen en werken te combineren.

Bijzonderheden

Het perceel heeft de bestemming Agrarisch - Agrarisch bedrijf. Dat  houdt in dat het verplicht is om hier agrarische activiteiten te ontplooien. Wijziging van de bestemming naar Wonen behoort niet tot de mogelijkheden.

Volledige omschrijving

Tussen Haaksbergen en Eibergen gelegen bedrijfswoning met diverse bedrijfsopstallen op een kavel van circa 4000 m². Unieke mogelijkheid voor ondernemer of zzp-er om op een zichtlocatie wonen en werken te combineren.

Ligging
Dit complex is gelegen aan de voormalige Twenteroute. Het doorgaande verkeer gaat via de nieuwe N18 die een stuk Noordelijker is gesitueerd. De huidige weg blijft voor lokaal verkeer beschikbaar met de op- en afritten naar de snelweg op korte afstand. Een goede ontwikkeling waardoor het woon- en werkklimaat sterk verbeterd: een rustige, fraaie omgeving met goede ontsluitingen.

Object
Het aangeboden onroerend goed maakt onderdeel uit van een landgoed bestaande uit een rijhal, rijbak, enkele weiden t.b.v. de paardenhouderij, enkele woningen en overige bedrijfsopstallen. Het object is ideaal voor degene die een bedrijf gerelateerd aan de agrarische sector / paardenhouderij heeft en dit wil combineren met wonen. Eventueel kan het object worden uitgebreid met meer grond!

Bedrijfswoning
De volumineuze bedrijfswoning is gebouwd omstreeks 1970, opgetrokken uit spouwmuren en een pannengedekt zadeldak met dakkapel. De gebruiksoppervlakte wonen bedraagt maar liefst 250 m², de bruto inhoud is 914 m³.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree / hal met trapopgang, meterkast, gastentoilet en garderobenis; Dichte woonkeuken met eiken inbouwkeuken voorzien van apparatuur; Ruime L-vormige woonkamer met open haard met schouw, aangrenzende een fraaie veranda met een mooi uitzicht over het parkachtige landgoedterrein; Bijkeuken voorzien van achterentree, extra keukenblok en aansluitingen witgoed; Extra hal met achterentree, vaste kasten en toegang tot 3 slaapkamers, allen met vaste kast; Badkamer met douche en wastafel, 2e toilet.
Verdieping: Overloop, 2 zeer ruime slaapkamers met veel bergruimte en kasten. Beide hebben aangrenzend een eigen badkamer voorzien van dubbele wastafel, douchehoek en toilet.

Bedrijfsopstallen
De bedrijfsopstallen zijn nagenoeg alle in gebruik geweest ten behoeve van de paardenhouderij, maar zijn na enkele aanpassingen multifunctioneel te gebruiken. Het betreft:
• Een schuur opgetrokken uit metselwerk en pannengedekt zadeldak. De afmetingen zijn circa 8 x 16 meter. In het bouwwerk zijn thans 7 paardenstallen en een berging gesitueerd;
• Een paardenstal van circa 5 x 15 meter opgetrokken uit metselwerk en abc-golfplaten gedekt zadeldak, waarin 5 paardeboxen aanwezig zijn;
• Een garage opgetrokken uit een combinatie van gemetselde en houten muren, voorzien van een pannengedekt zadeldak en garagedeur. De voetprint is circa 4 x 6 meter.
Op het erf is ruimte voor herrangschikking van de bestaande gebouwen danwel uitbreiding van bedrijfsopstallen.

Erfinrichting
De woning en de bedrijfsgebouwen zijn via een verharde oprit vanaf de Eibergsestraat te bereiken. Op het erf is door de diverse verhardingen voldoende gelegenheid voor het parkeren van meerdere auto’s en trailers. Aan de westzijde van de woning is een tuin aangelegd die naadloos aansluit en onbelemmerd uitzicht heeft op het aangrenzende park van het landgoed. Kortom een perfecte plek om wonen en werken op een aangename wijze te combineren.

Extra grond
Het behoort tot de mogelijkheden om extra aangrenzende grond te kopen. Dit kan zowel een gedeelte van het park zijn als de rijbak en/of weidegrond. Wij kunnen u hier bijvoorbeeld tijdens een bezichtiging nader over informeren.

Bestemming
Het perceel heeft de bestemming Agrarisch – Agrarisch bedrijf. Dat  houdt in dat het verplicht is om hier agrarische activiteiten te ontplooien. Wijziging van de bestemming naar Wonen behoort niet tot de mogelijkheden.

Plattegrond

Kaart