Kromhof Pullen

Fleuerweg 3, Overdinkel

Vraagprijs € 1.295.000 k.k
Stel uw vraag

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Plattegrond Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Gastenverblijf, Woonboerderij, Woonhuis

Kavel:  6500 m²

Aantal kamers: 12

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 2890 m³

Bestemming: Wonen - Voormalig boerderij

Omschrijving

Hier is de regio Twente op zijn mooist. De streek waar volgens de overlevering de witte wieven en de Hellehonden rondwaren en waar smokkelaars de grens met Duitsland over trokken om hun slag te slaan. Maar dat was in vervlogen tijden zo. Vandaag de dag is het hier alleen maar sprookjesachtig mooi, Twente in optima forma. Een fraaie woonboerderij te midden van het markante coulisselandschap.

Volledige omschrijving

Hier is de regio Twente op zijn mooist. De streek waar volgens de overlevering de witte wieven en de Hellehonden rondwaren en waar smokkelaars de grens met Duitsland over trokken om hun slag te slaan. Maar dat was in vervlogen tijden zo. Vandaag de dag is het hier alleen maar sprookjesachtig mooi, Twente in optima forma.

De huidige bewoners zullen dan ook alleen maar met veel weemoed terugdenken aan deze idyllisch gelegen woonboerderij, even buiten Overdinkel. Ze wonen hier nu een kleine 10 jaar. De woning dateert van 2008. Het oorspronkelijke idee was om de bestaande woonboerderij te verbouwen, maar die verkeerde in een dermate slechte staat van onderhoud dat verkopers gekozen hebben voor nieuwbouw. Getracht is om de sfeer van vroeger te brengen met de hedendaagse comfort en daar zijn de verkopers in geslaagd. Tevens is er een zwembad aanwezig.

De woonboerderij ligt te midden van het zo markante Twentse coulisselandschap. ’s Ochtends lopen de reeën, fazanten en menig ander wild door de tuin. Gezien de ligging van de boerderij aan een doodlopende weg is rust nagenoeg gegarandeerd. Vanuit de woning loop je via de weg en een zandpad zo de bossen in en ook het nabijgelegen natuurgebied Drieland is op een paar minuten afstand gelegen. Daar kunnen allerlei soorten recreatieve sporten worden uitgevoerd, waaronder wandelen, kanoën en zwemmen. Tevens is er in de buurt een trimbaan.

De reden voor verkoop van de woning door de huidige bewoners is puur praktisch. De woning is te groot voor een 2-persoonshuishouding. Het object beschikt over 2 huisnummers en de mogelijkheid om er met 2 gezinnen te wonen is na een enkele ingreep mogelijk. De aanbouw is ingericht als zelfstandige wooneenheid, maar kan ook uitstekend dienst doen als gastenverblijf.

 

Plattegrond

Kaart