Kromhof Pullen

Ganzenmarkt 18 en 20, Ootmarsum

Verhuurd
Stel uw vraag Download prospectus

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Huur, Huurwoning, Huuwoning

Kavel:  305 m²

Aantal kamers: 3

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: / m³

Bestemming: 

Omschrijving

Midden in het oude stadscentrum van Ootmarsum wordt aan de Ganzenmarkt zowel nummer 18 als nummer 20 te huur aangeboden. Het geheel is uitgebreid gerenoveerd tot luxe woning met beide een eigen berging. Het pittoreske Ootmarsum is het kunst en cultuurstadje van Twente en daardoor een trekpleister voor de wijde omgeving. Het is een lust om hier te wonen. Het unieke en glooiende landschap met weiden, akkers, beekjes en houtwallen ligt om de hoek.

Bijzonderheden

Te huur

Volledige omschrijving

Midden in het oude stadscentrum van Ootmarsum wordt aan de Ganzenmarkt zowel nummer 18 als 20 te huur aangeboden. Beide objecten zijn uitgebreid gerenoveerd tot luxe woning met een eigen berging. Het pittoreske Ootmarsum is het kunst en cultuurstadje van Twente en daardoor een trekpleister voor de wijde omgeving. Het is een lust om hier te wonen. Het unieke en glooiende landschap met weiden, akkers, beekjes en houtwallen ligt om de hoek.

De woningen:

Woning 1: Ganzenmarkt 18

Begane grond: Entree / hal met gastentoilet; woonkamer met plafond voorzien van authentieke eikenhouten balken; dichte keuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur; slaapkamer met aangrenzend een badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.
Achter de woning bevindt zich een terras bereikbaar vanuit de keuken en een separate berging.

Verdieping: Zolderberging
Woning 2: Ganzenmarkt 20

Begane grond: Zij-entree / hal met gastentoilet, meterkast, trapopgang en toegang middels dubbele deuren tot het terras; open keuken met inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; woonkamer met een plafond voorzien van authentieke eikenhouten balken en een trapkast met wasmachine-aansluiting.
Achter de woning is een berging aangebouwd. De berging is voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting en geeft tevens toegang tot het terras.

Verdieping: Overloop; 2 Slaapkamers waarvan 1 met een inbouwkast; Moderne badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en wandcloset; Vlizotrap naar bergzolder
Bijzonderheden

* In beide woningen zijn de hal, keuken en woonkamer geheel voorzien van een laminaatvloer;
* De slaapvertrekken hebben een warme vloerbedekking;
* Parkeergelegenheid voor de woning.
* Het is mogelijk om beide woningen middels een doorbraak samen te voegen tot 1 ruime woning. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Huurprijs woning 1: € 920,– excl. gas – water – licht.
Huurprijs woning 2: € 950,– excl. gas – water – licht.

Plattegrond

Kaart