Kromhof Pullen

Goorweg, Rossum

Verkocht
Stel uw vraag Download prospectus

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Agrarisch

Kavel:  38643 m²

Aantal kamers: /

Bouwvorm: 

Inhoud: / m³

Bestemming: Agrarisch

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving landbouwgrond Aan de Goorweg te Rossum wordt een kavel cultuurgrond bij inschrijving verkocht met een kadastrale oppervlakte van circa 3.86.43 ha. U kunt uitsluitend via bijgevoegd inschrijfformulier bieden op dit perceel. De aanvaarding van de kavel is uiterlijk 15 april 2018.

Volledige omschrijving

Verkoop bij inschrijving landbouwgrond

Aan de Goorweg te Rossum wordt een kavel cultuurgrond bij inschrijving verkocht met een kadastrale oppervlakte van circa 3.86.43 ha. U kunt uitsluitend via bijgevoegd inschrijfformulier bieden op dit perceel. De aanvaarding van de kavel is uiterlijk 15 april 2018.

Bestemming
De bestemming van de kavel is “Agrarisch 1” met de dubbelbestemming “Waarde – ecologie”. De bij dit bestemmingsplan horende meest belangrijke bepalingen en voorschriften zijn opgenomen als bijlage. Voor verdere informatie omtrent bestemming kunt u desgewenst terecht bij de gemeente Dinkelland.

Betaalrechten / toeslagrechten / productierechten
Er worden geen betaalrechten/toeslagrechten of verhandelbare productierechten met de grond mee overgedragen.

Ontsluiting, erfdienstbaarheden en zakelijke rechten
Het perceel is bereikbaar via een oprit vanaf Goorweg. Er wordt een erfdienstbaarheid gevestigd ten behoeve van het te verkopen perceel over de toegangsweg tot aan de bestaande inrit van het perceel.  Op het perceel zijn volgens het kadaster geen beperkt zakelijk rechten gevestigd voor bijvoorbeeld kabels of leidingen.

Gebruik
Het perceel zal opgeleverd worden geheel vrij van huur, pacht, erfpacht of ieder ander gebruiksrecht.

Bezichtiging
Het perceel is vanaf de Goorweg vrij te bezichtigen.

Termijn van inschrijven, gunning
Inschrijven kan uitsluitend via de voor deze verkoop bestemde inschrijfformulieren. De mogelijkheid tot inschrijven sluit op 16 maart 2018 om 17:00 uur. De inschrijfformulieren dienen dan binnen te zijn bij Landerijenbureau Kromhof-Pullen, Deldenerstraat 61, Postbus 1271, 7550 BG te Hengelo.

Verkopers hebben een voorbehoud om ongeacht welke reden niet te gunnen. Uiterlijk 23 maart 2018 zal verkoper beslissen omtrent gunning. Alle inschrijvers krijgen daarna z.s.m. bericht betreffende de gunning.

Voorwaarden en bepalingen en een inschrijfformulier zijn via ons kantoor op te vragen.

De getoonde afbeelding van de grond is een indicatie. De kavel wordt binnenkort kadastraal ingemeten.

Plattegrond

Kaart