Kromhof Pullen

Koppelsbrink 24, Borne

Vraagprijs € 269.000 k.k
Stel uw vraag Download prospectus

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Bouwkavel, Herenhuis, Nieuwbouw, Woonhuis

Kavel:  678 m²

Aantal kamers: /

Bouwvorm: Nieuwbouw

Inhoud: 860 m³

Bestemming: Woondoeleinden

Omschrijving

Nieuwbouw in Oud Borne?? Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed gesitueerde kavel van maar liefst 678 m² kan een nieuw herenhuis worden gebouwd van maar liefst 860 m³ met een bijgebouw van ruim 200 m³.

Volledige omschrijving

Unieke bouwkavel in Oud-Borne!!

Nieuwbouw in Oud Borne??

Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed gesitueerde kavel van maar liefst 678 m² kan een nieuw herenhuis worden gebouwd van maar liefst 860 m³ met een bijgebouw  van ruim 200 m³.

Door Mars Architecten is een fraai bouwplan gemaakt voor dit authentieke deel van Borne. Geheel in stijl van de bestaande bebouwing, maar met de luxe die van hedendaagse nieuwbouw verwacht mag worden. De bouwvergunning is reeds verleend, dus u kunt op korte termijn starten met de bouw.

Ligging
De bouwkavel is gelegen in “Oud-Borne” nabij het gezellige centrum van Borne met alle voorzieningen op loopafstand. “Oud-Borne” heeft een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden: de Klopjeswoningen, het Bussemakershuis en de Oude kerk.
Door de ligging van Borne in hartje Twente met zijn uitstekende infrastructuur zijn onder andere de steden Hengelo, Enschede en Almelo vlot te berijden. Borne bevindt zich in een prachtige omgeving die veel fiets- en wandelmogelijkheden biedt onder andere op het zeer fraaie landgoed Twickel.

Het te bouwen herenhuis
De tekeningen voor het nieuw te bouwen herenhuis zijn als bijlage aan onze brochure toegevoegd. Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met de authenticiteit van de buurt en de kenmerken hiervan zullen zowel buitenshuis als binnenshuis ingebracht worden. De huidige bouwvergunning kan tegen een geringe meerprijs worden overgenomen.
De indeling van de woning is uiteraard aan te passen aan uw wensen.

Bijgebouw
De volledig geïsoleerde vrijstaande garage heeft een inhoud van 209 m³, biedt ruimte voor 2 auto’s en is voorzien van een zolderruimte welke bereikbaar is middels een vlizotrap. De garage wordt afgewerkt met red cedar gevelbekleding.

Bestaande woning
Op de kavel staat een bestaande woning in slechte staat. Bij nieuwbouw op de kavel dienen de karakteristieke buitenmuren gehandhaafd te worden. Deze muren zijn recent nog van een nieuwe knipvoeg voorzien. De rest van de woning kan dan geamoveerd worden.

Plattegrond

Kaart