Kromhof Pullen

Kriegerdreef 35, Aalten

Verkocht
Stel uw vraag

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Agrarisch, Bungalow, Landhuis, Praktijkruimte, Woonboerderij, Woonhuis

Kavel:  4037 m²

Aantal kamers: 5

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 540 m³

Bestemming: Woningbouw en Groene ruimte

Omschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom gelegen en bereikbaar via eigen oprijlaan, degelijk landhuis met garage, werkplaats en ruime berging op een kavel van 0.40.37. Het geheel is uit te breiden met direct aangrenzende grond. Door de ligging aan de rand van de bebouwde kom, de optie om de kavel uit te breiden alsmede de aanwezigheid van meerdere bijgebouwen, biedt dit fraaie object voor menigeen interessante mogelijkheden.

Volledige omschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom gelegen en bereikbaar via eigen oprijlaan, degelijk landhuis met garage, werkplaats en ruime berging op een kavel van 4037 m². Het geheel is uit te breiden met direct aangrenzende grond. Door de ligging aan de rand van de bebouwde kom, de optie om de kavel uit te breiden alsmede de aanwezigheid van meerdere bijgebouwen, biedt dit fraaie object voor menigeen interessante mogelijkheden.

Ligging
Vanuit het landhuis aan de oostrand van de bebouwde kom van Aalten zijn enerzijds de stedelijke voorzieningen binnen handbereik en anderzijds biedt het de rust en privacy die menigeen zal ambiëren na een drukke werkdag. Rustig op adem komen en volop genieten van de ruimte en het buitenleven is hier mogelijk.
De gemeente Aalten is gelegen in het landschappelijk zeer fraaie zuidoostelijke deel van de Achterhoek. Het is een levendige plaats met een grote variëteit aan winkels, veel bedrijvigheid, diverse basisscholen en voortgezet beroepsonderwijs.

Het woonhuis
Dit goed onderhouden landhuis is in 1977 op zeer degelijke wijze gebouwd met een inhoud van circa 540 m³. Het woonhuis is altijd keurig bewoond en netjes onderhouden. Om het een hedendaagse uitstraling te geven zal een modernisering wenselijk zijn.

De bijgebouwen
Op het erf staan een tweetal bijgebouwen:
– Een schuur met een oppervlakte van circa 40m².
– Een werkplaats met een aangebouwde kapschuur, oppervlakte circa 145 m².

Terreininrichting
Het landhuis wordt vanaf de Kriegerdreef bereikt door middel van een eigen met betonklinkers bestrate oprijlaan. Rondom het landhuis is een fraaie siertuin en zelfs een moestuin aangelegd. Uiteraard is er direct aan het landhuis een royaal tuinterras. Doordat de woning op enige afstand van de openbare weg is gelegen, biedt het erf veel privacy. De resterende grond is in gebruik als weidegrond en kan ook via een tweede toegang vanaf de Loohuisweg worden bereikt. Ideaal voor het houden van paarden of hobbydieren.

Extra grond
Het behoort tot de mogelijkheden om een perceel direct aangrenzende grond (aan de achterzijde) in gebruik als weide met een oppervlakte van circa 2.00.53 hectare erbij te kopen. De totale oppervlakte komt daarmee op 2.40.90 hectare.

Plattegrond

Kaart