Kromhof Pullen

Laan van Biel 14, Almelo

Verkocht
Stel uw vraag

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Praktijkruimte, Villa, Woonhuis

Kavel:  1350 m²

Aantal kamers: 

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 890 m³

Bestemming: 

Omschrijving

Deze ruime onder architectuur gebouwde villa, omgeven door een prachtige, zonnige tuin biedt u dit woongenot. De villa heeft een inhoud van circa 890 m³, het perceel heeft een oppervlakte van 1350 m².

Volledige omschrijving

Optimaal woongenot met optimale privacy, omgeven door natuur!

Deze ruime onder architectuur gebouwde villa, omgeven door een prachtige, zonnige tuin biedt u dit woongenot. De villa heeft een inhoud van circa 890 m³, het perceel heeft een oppervlakte van 1350 m². De villa is gelegen aan de rand van de geliefde wijk Het Paradijs en nabij het natuurgebied De Gravenallee met uitgestrekte velden, landerijen en Twentse houtwallen. Ook het Kasteel van Almelo met zijn historische oprijlaan en waterpartij “de Loolee” bevindt zich in de directe omgeving.

Het centrum van de stad en de uitvalswegen zijn eveneens eenvoudig en snel bereikbaar. Wonen aan de Laan van Biel betekent rust, vrijheid en volledige privacy in combinatie met de nabijheid van alle stedelijke voorzieningen.

Bij het ontwerp van deze in 1975 met gebroken kalksteen gebouwde villa is ook nagedacht over het gebruik van energie. Door de situering van de woonkamer op het zuiden en het gebruik van grote glaspartijen geniet u van veel lichtinval in de woning. Door optimale isolatie heeft deze villa een prettig energieverbruik. Mede door de op de begane grond gesitueerde slaapkamer met aangrenzend een luxe badkamer en aansluiting op het overdekte terras, is deze villa ook “levensloopbestendig”.

De in 2004 gerenoveerde villa heeft 2 garages, verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en kent een licht en open karakter. Indien gewenst kan eenvoudig kantoor of praktijkruimte gerealiseerd worden. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s en/of een caravan/camper.
Opmerkelijk is de bijzonder ruime, zonnige achtertuin die fraai is aangelegd optimale privacy biedt. In de avonduren kunt u vanaf het terras, grenzend aan de woonkamer, genieten van uw tuin en de rustgevende vijver in een sfeer van ultieme rust.

Plattegrond

Kaart