Kromhof Pullen

Lefertweg 135, Enschede

Verkocht
Stel uw vraag

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object: 

Kavel:  1 m²

Aantal kamers: /

Bouwvorm: Nieuwbouw

Inhoud: / m³

Bestemming: Natuur met functieaanduiding recreatiewoning

Omschrijving

Recreëren in het natuurschoonrijke buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen? Uw dromen kunt u hier verwezenlijken. Nabij de landgoederen Zonnebeek en Lefert wordt een te slopen recreatiewoning op een kavel in erfpacht uitgegeven waarop u uw eigen recreatiewoning kunt realiseren.

Bijzonderheden

De opstal dient gesloopt te worden door de nieuwe erfpachter.

Volledige omschrijving

Recreëren in het natuurschoonrijke buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen? Uw dromen kunt u hier verwezenlijken. Nabij de landgoederen Zonnebeek en Lefert wordt een te slopen recreatiewoning op een kavel in erfpacht uitgegeven waarop u uw eigen recreatiewoning kunt realiseren.

De kavel ligt op loopafstand van het uitgestrekte natuurgebied “Het Buurserzand” waar 125 – 150 jaar oude jeneverbesstruiken, heidevlaktes, bosjes en vennetjes elkaar afwisselen. De ruime kavel biedt door het omliggende groen volop privacy, maar ook prachtig zicht op dit landschappelijk zeer fraaie gebied. De Hagmolenbeek staat garant voor een levendige ambiance waar veel flora en fauna zich thuis zal voelen.

Grootstedelijke voorzieningen van Enschede waaronder een rijke horeca, diverse uitgaansmogelijkheden, een zeer uitgebreid winkelaanbod, meerdere zorginstellingen, diverse onderwijsmogelijkheden zijn in een mum van tijd te bereiken. Zelfs het gezellige Haaksbergen is op slechts enkele autominuten gelegen.

De recreatiewoning
Als erfpachter bent u verplicht om de huidige opstal te slopen en er een nieuwe recreatiewoning voor in de plaats te bouwen. De te bouwen recreatiewoning mag een inhoud hebben van ten hoogste 250 m³ inclusief bijbehorend bouwwerk en kelder. De goothoogte mag maximaal 3,5 meter en de nokhoogte mag maximaal 5 meter bedragen.
De verpachter heeft het terrein opgeschoond, zodat voor u als pachter de weg vrij is om te bouwen en te genieten van de vrijheid die u hier vindt. U kunt een geheel eigen ontwerp maken en u bent vrij in de keuze van aannemer. Het aanvragen van een bouwvergunning en de realisatie geschiedt geheel op eigen kosten en verantwoording.

Erfpacht
Deze bijzonder fraai gelegen kavel wordt in erfpacht uitgegeven voor een periode van 30 jaar. Jaarlijks is hier een canon verschuldigd. Jaarlijks zal de canon worden geïndexeerd op basis van de Consumentenprijsindex. Voor de te stichten opstallen zal een opstalrecht worden gevestigd zodat deze in eigendom komen van de toekomstige erfpachter en te bezwaren zijn met hypotheek. Evenals bij volledige eigendom, zal het recht van erfpacht en opstal in een door een notaris op te stellen akte worden geregeld en geregistreerd worden in het kadaster. Het is mogelijk om tijdens de looptijd van het contract het erfpachtsrecht te verkopen. Aan het eind van de contractsperiode neemt de eigenaar van de grond de opstallen over tegen de dan geldende marktwaarde.
De canon bedraagt € 3.000,- per jaar.

Plattegrond

Kaart