Kromhof Pullen

Morsweg 2, Weerselo

Verkocht
Stel uw vraag Download prospectus

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Agrarisch, Woonboerderij

Kavel:  68905 m²

Aantal kamers: /

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 440 m³

Bestemming: Enkelbestemming Bedrijf – Paardenhouderij, Enkelbestemming Agrarisch – 1

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving In een unieke hippische omgeving in het buitengebied tussen Weerselo en Oldenzaal, in de buurtschap Lemselo, wordt dit prachtige paardensportbedrijf “De Johannahoeve” via vrijwillige verkoop bij inschrijving verkocht. Voor elke paardenliefhebber een droom! Het geheel bestaat uit 2 bedrijfswoningen onder 1 kap, voormalige kapschuur, ponystal, merriestal, rijhal en een voormalige rundveestal. De hoeveelheid grond is variabel, met mogelijkheden van circa 1.27 hectare, circa 2.9 hectare, of een oppervlakte van 6.89.05 hectare.

Volledige omschrijving

Vrijwillige verkoop bij inschrijving

In een unieke hippische omgeving in het buitengebied tussen Weerselo en Oldenzaal, in de buurtschap Lemselo, wordt dit prachtige paardensportbedrijf  “De Johannahoeve” via vrijwillige verkoop bij inschrijving verkocht. Voor elke paardenliefhebber een droom! Het geheel bestaat uit 2 bedrijfswoningen onder 1 kap, voormalige kapschuur, ponystal, merriestal, rijhal en een voormalige rundveestal. De hoeveelheid grond is variabel, met mogelijkheden van circa 1.27 hectare, circa 2.9 hectare, of een oppervlakte van 6.89.05 hectare.

Het erf
Het terrein is helemaal ingericht voor de paardensport. Op het erf is voldoende ruimte om te manoeuvreren met een paardentrailer(s) en groot materieel. Het erf kent verhardingen (asfalt, betonklinkers, betontegel).

Kijkdagen
Het object is uitsluitend te bezichtigen tijdens de kijkdagen op

Donderdag 5 juli 2018 van 15.00 – 17.00 uur
Donderdag 12 juli 2018 van 15.00 – 17.00 uur.

Inschrijven
De mogelijkheid tot inschrijven sluit op 31 augustus 2018 om 17:00 uur. De inschrijfformulieren dienen dan binnen te zijn bij Landerijenbureau Kromhof-Pullen, Deldenerstraat 61, Postbus 1271, 7550 BG te Hengelo. Inschrijven kan uitsluitend via het daarvoor bestemde inschrijfformulier aangevuld met een kopie van een geldig ID of geldig inschrijfnummer KvK.
Alle relevante informatie inclusief het inschrijfformulier zijn op aanvraag verkrijgbaar via ons kantoor.

Het is mogelijk te bieden onder voorwaarden die u uitsluitend op het inschrijfformulier kunt aangeven.
Verkoper heeft ten aanzien van de levering enkele wensen. Indien u een zo’n aantrekkelijk mogelijke bieding wilt doen, is het verstandig tijdens de kijkdagen bij de verkopend makelaar te informeren naar die wensen.
Indien u hulp nodig heeft bij een waardebepaling of de inschrijving, adviseren wij u een onafhankelijke aankoopmakelaar / taxateur in te schakelen. Verkoper maakt op basis van het ingeschreven bedrag en de door bieder gestelde voorwaarden een keus met wie er verder wordt gesproken over de verkoop.

Uiterlijk op 11 september 2018 zal verkoper beslissen omtrent de gunning. Alle inschrijvers krijgen zo spoedig mogelijk bericht.

Aanvaarding: 30 november 2018

Plattegrond

Kaart