Kromhof Pullen

Oude Eibergseweg 4, Haarlo

Verkocht
Stel uw vraag

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Recreatiewoning

Kavel:  18600 m²

Aantal kamers: 2

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 85 m³

Bestemming: Recreatie

Omschrijving

Een prachtig natuurterrein met chalet, schuur en grote natuurvijver in de rustgevende Achterhoek. Een unieke plek om te ontspannen, de accu weer op te laden,  of lekker creatief bezig te zijn. Het kan allemaal op deze volop privacy biedende plek nabij het kerkdorp Haarlo in de gemeente Berkelland. Vrijetijdsbeleving pur sang op uw eigen natuurterrein van maar liefst 18.600 m².

Volledige omschrijving

Een prachtig natuurterrein met chalet, schuur en grote natuurvijver in de rustgevende Achterhoek. Een unieke plek om te ontspannen, de accu weer op te laden,  of lekker creatief bezig te zijn. Het kan allemaal op deze volop privacy biedende plek nabij het kerkdorp Haarlo in de gemeente Berkelland.

Vrijetijdsbeleving pur sang op uw eigen natuurterrein van maar liefst 18.600 m². Een uniek object, met ruimte voor eigen ontwikkelingskansen. Een dergelijk object wordt slechts sporadisch aangeboden!Dit volledig door bomen en bos omzoomde terrein is gelegen aan de rustige Oude Eibergseweg. Via een eigen weg, welke door het weelderige bos kronkelt, wordt een open plek bereikt met chalet en grote natuurvijver.

Het chalet
De recreatiewoning beschikt over een leefruimte met keuken, meerdere slaapvertrekken en sanitair. De opstal is in de huidige staat goed bruikbaar, maar voor een nieuwe start en volop toekomstig genot is renovatie of nieuwbouw wellicht verstandig. De oppervlakte van het chalet is ongeveer 38 m².

Overige opstallen
Naast het chalet staat nog een bijgebouw voor opslag van tuingereedschap en aanvullend is er een houtopslag.

Het terrein
De grote natuurvijver heeft een grote aantrekkingskracht op vele diersoorten. Er is altijd wat te zien in deze fascinerende omgeving. De omzoming is een volwassen bos met verschillende boomsoorten waardoorheen diverse paden lopen (uitsluitend privé). U heeft hier alle vrijheid en privacy om rustig uw eigen plan te trekken. Van houthakken in het bos tot heerlijk zonnen bij de vijver….

Bestemming
In het voorontwerp bestemmingsplan van de gemeente Berkelland heeft de plek waar thans de opstallen staan de bestemming recreatie – recreatiewoning. Het overige terrein is aangeduid als natuur. Meer informatie hierover is te verkrijgen via ons kantoor, gemeente Berkelland of ruimelijkeplannen.nl.

Plattegrond

Kaart