Kromhof Pullen

Park Wildyck, Borne

Koopsom € 615.000 v.o.n.
Stel uw vraag

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Bouwkavel, Gastenverblijf, Herenhuis, Landhuis, Nieuwbouw, Praktijkruimte, Villa, Woonhuis

Kavel:  3710 m²

Aantal kamers: /

Bouwvorm: Nieuwbouw

Inhoud: / m³

Bestemming: /

Omschrijving

Park Wildyck ligt op een zeer prominente locatie, in het groen en tegelijkertijd in het historische hart van Borne. Daarmee staat u ook letterlijk midden in het sociale leven van dit gezellige dorp. Als eigenaar van een kavel bepaalt u mede hoe Park Wildyck er straks uit zal zien. Het wordt een natuurrijke, zeer ruim opgezet en uiterst gevarieerd woonlandschap. De kavels liggen rond een groen gebied dat wordt ingericht als een rustige, nostalgische dorpsbrink, met onder meer een waterput, bankjes en traditionele straatklinkers. Meer informatie? www.wildyck.nl

Volledige omschrijving

Park Wildyck is met recht woongeluk in het groen!

Rust, ruimte, groen. Wonen op Park Wildyck is uniek. Wonen in het centrum van Borne, één van de beste woongemeenten van Nederland. Inmiddels zijn er 9 van de 15 beschikbare kavels verkocht.

Echter, met de rust van een park en directe toegang naar het groene buitengebied. Hier creëert u geheel naar uw ideeën, uw visie en inzichten uw eigen domein. Op een opvallend ruim bemeten perceel op een onvergelijkbare, historische en waardevolle locatie waar totaal vijftien kavels rondom een brink worden gerealiseerd. Veel groen en met kwalitatief hoogwaardige materialen in het openbaar gebied. Alles omgeven door houtwallen, bomen en een prachtige beek, is Park Wildyck gegarandeerd een investering voor nu en later!

De ruime kavels bieden u optimale privacy. Toch is er ook, voor ieder die dat wenst, het Twentse gevoel van ‘naoberschap’, doordat er vijftien kavels rondom een brink worden gepositioneerd. Kinderen, kleinkinderen; er kan veilig worden gespeeld in het park. Bovendien zijn door de locatie alle denkbare voorziening op korte afstand, zowel winkels, cultuur en maatschappelijke instellingen.
Park Wildyck ligt besloten, waardoor het beschermd voelt. Ook dat maakt Wildyck tot een bijzondere woonlocatie, waar het veilig en vertrouwd wonen en leven is.

Park Wildyck wil zich niet louter en alleen onderscheiden door de rust, de ruimte en de met zorg aangelegde parkachtige invulling. Het nieuwe wonen vraagt ook om andere elementen en dynamiek. Groen wonen betekent tegenwoordig immers óók duurzaam wonen. Daarom biedt Park Wildyck een waardevolle ondersteuning als het gaat om het terugdringen van het energieverbruik.

Park Wildyck is een uniek project. In alle opzichten. De bijzonder lage grondprijs, de ruime kavels en niet in de laatste plaats de exclusieve locatie. Als bewoner van Park Wildyck beleeft u enerzijds het ‘buitengevoel’, anderzijds woont u nabij het knusse dorpshart van Borne. Een wandeling van slechts enkele minuten door de pittoreske straatjes van Oud-Borne brengt u al in het centrum. Met delicatessenwinkels, exclusieve modezaken, interieur en antiek, boeken en lifestyle: het aantal speciaalzaken is opvallend. Verder vindt u in Borne gezellige terrasjes, restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere grote supermarkten en is er iedere woensdag een leuke weekmarkt.

De ligging van Park Wildyck is ook zo aantrekkelijk door de rust en het vele groen. Het buitengebied, de bossen van Twickel en het mooie Twentse coulissenlandschap, het is allemaal snel bereikbaar per fiets. Zoals ook de grote omliggende steden Enschede, Hengelo en Almelo met een groot cultureel aanbod, van theater tot bioscopen, van uitgaansgelegenheden tot winkelstraten, onderwijsinstellingen en meer.

Park Wildyck onderscheidt zich door al die elementen. Een prachtige, in parkstijl aangelegde woonlocatie, met riante kavels waar u al uw woonwensen kunt realiseren. Een ligging die bijzonder is en rust, ruimte en groen garandeert.

De nog beschikbare kavels zijn:

  • Kavel 4: grootte 4145 m², kavelprijs € 615.000,– vrij op naam (mprijs € 148,-)
  • Kavel 6: RECENT VERKOCHT
  • Kavel 7: RECENT VERKOCHT
  • Kavel 11: grootte 3710 m², kavelprijs € 630.000,– vrij op naam (mprijs € 170,-)
  • Kavel 12: grootte 4405 m², kavelprijs € 695.000,– vrij op naam  (mprijs € 158,-)
  • Kavel 13: grootte 5875 m², kavelprijs € 760.000– vrij op naam (mprijs € 129,-)
  • Kavel 14: grootte 5620 m², kavelprijs € 725.000,– vrij op naam (mprijs € 129,-)
  • Kavel 15: grootte 4335 m², kavelprijs € 650.000,– vrij op naam  (mprijs € 150,-)

Toelichting

De genoemde prijzen zijn vrij op naam, dus inclusief BTW.

Deze prijzen zijn vast tot 31-12-2018.

De kavelprijs is inclusief de aanlegkosten van gas G4 tot uw erfgrens, echter is de netwerkbeheerder sinds 1 juli 2018 niet meer verplicht nieuwe huizen aan te sluiten op het gasnet.

 

Collegiale verkoop met Ten Hag Makelaars en Prisma Makelaars.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.
Kijk voor meer informatie op www.wildyck.nl

Plattegrond

Kaart