Kromhof Pullen

Withagsmedenweg, Hengelo

Vraagprijs € 549.000 v.o.n.
Stel uw vraag Download prospectus

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Plattegrond Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Bouwkavel, Landhuis, Villa

Kavel:  2000 m²

Aantal kamers: 

Bouwvorm: Nieuwbouw

Inhoud: 

Bestemming: 

Omschrijving

Wonen in het economische hart van Twente en toch genieten van de natuur en rust van het landelijk gebied. Dat kan op deze unieke plek in de gemeente Hengelo, op de grens met Borne en Dinkelland en gelegen naast één van de nieuwe NSW landgoederen van Twente. Op deze locatie mag een landhuis van maar liefst 1.500 m³ inhoud worden gebouwd met een vrijstaand bijgebouw van 100 m². De kavel heeft een oppervlakte van 2.000 m² met een optie om te vergroten naar maximaal 3.000 m². De unieke landelijke ligging garandeert u optimale privacy op een sublieme plek. U krijgt de kans om nieuw en energieneutraal te bouwen en bent daarmee klaar voor de toekomst!

Bijzonderheden

Het aankopen van extra grond voor een ruimere kavel behoort tot de mogelijkheden.

Volledige omschrijving

Wonen in het economische hart van Twente en toch genieten van de natuur en rust van het landelijk gebied. Dat kan op deze unieke plek in de gemeente Hengelo, op de grens met Borne en Dinkelland en gelegen naast één van de nieuwe NSW landgoederen van Twente. Op deze locatie mag een landhuis van maar liefst 1.500 m³ inhoud worden gebouwd met een vrijstaand bijgebouw van 100 m². De kavel heeft een oppervlakte van 2.000 m2 met een optie om te vergroten naar maximaal 3.000 m2. De unieke landelijke ligging garandeert u optimale privacy op een sublieme plek. U krijgt de kans om nieuw en energieneutraal te bouwen en bent daarmee klaar voor de toekomst!

Een boeiend landschap
Deze kavel ligt midden in het zo kenmerkende Twents landschap met vele houtwallen en een grote diversiteit aan grondsoorten en grondwaterstanden. Door de recent uitgevoerde landinrichting is de kwaliteit van dit gebied nog meer tot uiting gekomen. Zo is in de directe omgeving aan de Deurningerbeek veel meer ruimte gegeven en zijn er prachtige natuurlijke oevers ontstaan. Tevens is er flink wat nieuwe natuur aangelegd en is het gebied voorzien van nieuwe fiets-, wandel en ruiterpaden. Regelmatig worden op deze plek reeën waargenomen. Staan die straks bij u in de achtertuin?
Rust maar niet alleen op de wereld…

Het bijzondere aan deze kavel is dat het grenst aan een fraai bosperceel en het nieuwe NSW landgoed Wildieck. Het oorspronkelijke landbouwbedrijf heeft een ware metamorfose ondergaan, waardoor de bouw van een landhuis op deze kavel mogelijk werd. Er is veel geïnvesteerd in nieuwe natuur door agrarische gronden voor een deel terug te geven aan de natuur. Op het landgoed, in het verlengde van de Withagsmedenweg staat een bestaande woning waarnaast nog een nieuwe woning van 750 m³ zal verrijzen. Hierdoor ontstaat een nieuwe noaberschap, goede buren voor het menselijke contact, waarbij ieders privacy door de grootte van de kavels en het omliggende landgoed gegarandeerd is. Op de verbeeldingen ziet u een impressie van hoe deze noaberschap wordt ingericht.

Het te realiseren landhuis met bijgebouw
Op deze kavel mag een landhuis worden gebouwd met een maximale inhoud van 1.500 m³. Tevens mag een bijgebouw worden gerealiseerd van 100 m². U bent geheel vrij in het kiezen van architect of aannemer. Dat geldt ook voor het ontwerp, waarbij u natuurlijk wel de regels van het bestemmingsplan in acht dient te nemen. Deze zijn te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl, via de gemeente Hengelo of ons kantoor. Tevens zijn impressies bijgevoegd van een mogelijk te bouwen landhuis. De bouwkavel voor het nieuw te bouwen landhuis is zo gekozen dat u vanuit uw toekomstige woning een magnifiek uitzicht over de eigen landerijen heeft.

Prijsindicatie bouwkavel
Basis            2.000 m2         € 549.000,- v.o.n. (dus incl. BTW)
Optie             2.500 m2         € 560.000,- v.o.n. (dus incl. BTW)
Optie             3.000 m2         € 570.000,- v.o.n. (dus incl. BTW)

De kavelvorm wordt in overleg met verkoper vastgesteld.

Plattegrond

Kaart