Kromhof Pullen

Rentmeesters

Landerijenbureau Kromhof-Pullen levert rentmeesters voor de meest uiteenlopende opdrachten. Of het nu gaat om advies over uw portefeuille, onroerend goed of om complexe vraagstukken als planontwikkeling. U kunt vertrouwen op een rentmeester met visie. Wij weten wat er speelt in de hedendaagse markt en zijn integer en deskundig.

Wat doet een rentmeester?
Een rentmeester is vanouds vastgoedspecialist in het landelijk gebied. Ook het overgangsgebied tussen het platteland en de bebouwde kom en tegenwoordig ook de stad behoren tot het werkterrein van de rentmeester. Vraagstukken als onteigeningen en gebiedsontwikkelingen worden zorgvuldig door onze rentmeesters begeleid. Wij houden het uiteindelijke doel van de opdrachtgever voor ogen, maar kijken ook met kritische blik over de schouder mee.

Werkterrein
Het werkterrein van een rentmeester is erg divers, net als de opdrachtgevers. U kunt de rentmeesters van Kromhof-Pullen onder meer inschakelen voor:

Nederlandse Vereniging van Rentmeesters
Kromhof-Pullen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Deze koninklijke beroepsvereniging bestaat ruim 100 jaar en is onze kennisbron bij uitstek. De organisatie verplicht ons tot het voortdurend volgen van educatie. Daarmee houden wij onze kennis en de kwaliteit van onze dienstverlening op hoog niveau. En daar profiteert u als opdrachtgever optimaal van.