Kromhof Pullen

Werken bij Landerijenbureau Kromhof-Pullen

 

VACATURES


Ambitieuze woningmakelaar

Wie zijn wij?
Landerijenbureau Kromhof-Pullen is makelaar en rentmeester in Oost-Nederland met als werkgebied Twente, Salland en de Achterhoek. Onze kerntaak is de aankoop- en verkoopbemiddeling van woningen in het midden- en hogere segment. Daarnaast leggen wij ons toe op het rentmeesterschap.

Wij zijn de partner als het gaat om deskundig advies op het gebied van wonen, gebiedsontwikkeling en uiteenlopende grondzaken in het landelijke of stedelijke gebied, zoals grondverwerving, onteigening, planschade of bijvoorbeeld erfpacht.
Vanwege een toenemende vraag naar onze diensten, zijn wij op zoek naar een zelfstandige makelaar (HBO werk- en denkniveau) met passie voor bijzondere woningen en het buitenwonen.

Wat ga je doen?
– Begeleiden van aan- en verkoop van woningen, van bungalow tot boerderij, van herenhuis tot villa.
– Bezichtigingen en voeren van onderhandelingen
– Acquisitie voor uitbreiding van onze woningportefeuille
– In verkoop nemen van woningen, waardebepalingen en taxaties
– Zorgen dat klanten meer dan tevreden zijn
– Nieuwe ontwikkelingen signaleren en implementeren in het verkoopproces

Wat vragen wij van jou?
Je bent een representatieve en vooral integere makelaar, die met een hartelijke persoonlijkheid de juiste indruk maakt en de belangen van onze opdrachtgevers behartigd. Met jouw mensenkennis en uitstekende communicatieve vaardigheden waaronder een goede schrijfvaardigheid bind je klanten voor langere tijd aan ons bureau.
Bij voorkeur ben je een gecertificeerde makelaar (minimaal K-RMT of RMT makelaar) met enkele jaren werkervaring. Je bent goed bekend met ons werkgebied en bent hier woonachtig. Op social media ben je actief, je breidt met jouw commerciële en communicatieve vaardigheden onze klantenkring uit. Door jouw passie voor het vak heb je geen 9-5 mentaliteit.

Wij bieden
Een fulltime functie binnen ons team bij Landerijenbureau Kromhof-Pullen. We bieden een afwisselende, dynamische baan in een schitterend werkgebied te midden van een prettige, open bedrijfscultuur. Ruimte voor eigen initiatief en goede carrièrekansen zijn aanwezig. Daarbij hoort een marktconform salaris in overeenstemming met de functie, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?
Indien je belangstelling hebt voor deze functie, zien wij graag jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet. Deze mag per email gericht worden aan de heer H.A. Sentker via info@kromhofpullen.nl. Zijn er vragen over de functie, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

 


Zit er geen vacature voor je bij?

U bent  te allen tijde welkom om een open sollicitatie te sturen.

Landerijenbureau Kromhof-Pullen is een dynamische en groeiende onderneming, wij nemen daarom uw sollicitatie graag in behandeling.

 

 

Landerijenbureau Kromhof-Pullen
Deldenerstraat 61 Hengelo
info@kromhofpullen.nl
Tel. 085 273 28 00