Stille verkopen

Hieronder vindt u een overzicht van woningen die wij aanbieden middels stille verkoop. Bij interesse in een van de woningen kunt u deze telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. Wij zullen u degelijk doch discreet van informatie voorzien. 

Zoekt u een woning?
Vul dan ons formulier ‘inschrijven woningzoekende’ op de homepage in.

Vrijstaande villa – Hengelo

 
Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen en werken, geborgenheid, ruime kavel door groen omgeven.
 
Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In de wijk Slangenbeek staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande villa die u op meerdere fronten zal verrassen. De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien. Wij verrassen u graag tijdens een bezichtiging.
 
Dit bijzondere huis is in 1994 onder architectuur gebouwd door de huidige eigenaren met de nodige aandacht voor details en design. Bijzonder zijn de lichtinval en zorgvuldig gekozen zichtlijnen naar de prachtige door een bosrand omgeven zonnige tuin. De inhoud bedraagt maar liefst 765 m³.

Volumineus herenhuis – Almelo

 
Schitterend volumineus herenhuis met in stijl aangebouwde en inpandig bereikbare garage en omgeven door een prachtige siertuin. Zeer fraai en rustig gelegen in de gewilde woonwijk “Markgraven” met vrij uitzicht over plantsoenen en in de directe nabijheid van het Almelo – Nordhorn kanaal met het achterliggende buitengebied.
 
Het herenhuis (inhoud 1040 m³) is formidabel gebouwd met gebruik van de meest duurzame materialen, bijzonder sfeervol ingedeeld, voorzien van alle luxe, subliem afgewerkt en verkeert in een uitmuntende staat van onderhoud. Perceelsoppervlakte 652 m².

Landhuis in buitengebied – Denekamp

 
Dit fraaie vrijstaande landhuis is zeer degelijk en in een geheel eigen stijl in 1998 gebouwd. De inhoud van dit zeer zorgvuldig onderhouden huis bedraagt circa 600 m³. Naast de woning bevindt zich een vrijstaand bijgebouw met zolderruimte, opgetrokken in dezelfde stijl als de woning.
 
Het object ligt aan een rustige weg in het buitengebied van Denekamp, nabij de Duitse grens. Bosrijk met schitterende natuur en rust zijn een aantal kenmerken van deze prachtige omgeving. De woning ligt op 5 minuten afstand van Denekamp. Daar vindt u alle noodzakelijke voorzieningen op het gebied van sport, cultuur, onderwijs en middenstand. Ook de Duitse stad Nordhorn is vlot te bereiken en biedt u o.a. een ruim winkelaanbod, de Vechtesee waar u diverse waterrecreatiemogelijkheden heeft en waar het prachtig wandelen is, maar ook het gezellige en kleinschalige Tierpark Nordhorn.

Uniek gelegen woning – Ambt Delden

 
Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage, fraai gelegen in het prachtige landschap tussen het schilderachtige Delden en Landgoed Twickel. Ook de Twentse golfclub ligt op steenworpafstand. Vanuit de woning en de fraaie kavel heeft u een meer dan subliem uitzicht over de glooiende landerijen en houtwallen.
 
Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1967. In 1973 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden van de woonkamer en keuken, waardoor de totale inhoud thans circa 720 m³ telt. Vanaf 2006 is de woning ingrijpend gemoderniseerd. Zo is de woning is in 2016 voorzien van een nieuwe topgevel, deels nieuwe kozijnen en beglazing.

Ruime bouwkavel – Borne

 
Unieke bouwkavel gelegen in het fraaie gebied tussen Borne en Hertme. Op de kavel, die ene oppervlakte heeft van bijna 6000 m2, mag een volumineus woonhuis van 2000 m2 worden gebouwd.

Volg ons