Terug naar overzicht

Lefertweg 155, 7546 PN Enschede
€ 495.000 k.k.
Terug naar overzicht
Plan bezichtiging
Overzicht
Omschrijving
Plattegrond
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 475 m3
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Kavel: 1740 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

GEZIEN DE ZEER VELE REACTIES OP DEZE WONING IS MOMENTEEL HET PLANNEN VAN BEZICHTIGINGEN NIET MOGELIJK. Woning in het buitengebied op basis van erfpacht. Let op, bovenvermelde vraagprijs is opgebouwd uit de vraagprijs voor de opstallen à € 295.000,- k.k. en kapitalisatie van de jaarlijkse canon van € 6000,-. In het bosrijke buitengebied van Enschede… Lees meer

Volledige omschrijving

GEZIEN DE ZEER VELE REACTIES OP DEZE WONING IS MOMENTEEL HET PLANNEN VAN BEZICHTIGINGEN NIET MOGELIJK.

Woning in het buitengebied op basis van erfpacht. Let op, bovenvermelde vraagprijs is opgebouwd uit de vraagprijs voor de opstallen à € 295.000,- k.k. en kapitalisatie van de jaarlijkse canon van € 6000,-.

In het bosrijke buitengebied van Enschede ligt op een idyllische plek deze vrijstaande woning met dubbele carport en fijne veranda. Rond de woning is een royale tuin gesitueerd waardoor dit object bij uitstek geschikt is voor liefhebbers van natuur en buitenleven. De woning staat op een prachtige kavel van 1740 m² die in erfpacht wordt uitgegeven.

Ligging:
De woning is gelegen in het buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen aan de Lefertweg. Dit is een zeer rustige semi-verharde weg slingerend door de bosrijke omgeving waar op gepaste afstand van elkaar meerdere woningen zijn gesitueerd. Zeer nabij ligt het natuurgebied Buurserzand met een werkelijk unieke mogelijkheid voor wandelen en fietsen. En op ongeveer 10 minuten fietsen is het Recreatiepark het Rutbeek te vinden met veel buitensport- en recreatiemogelijkheden. Stedelijke voorzieningen, zoals winkels, onderwijs, horeca en theater liggen eveneens op steenworp afstand.

De woning:
Oorspronkelijk was de woning knus en klein van opzet. In 2007 is de woning uitgebreid met een flinke aanbouw. De gezelligheid is gebleven, de gebruiksoppervlakte wonen is echter zo goed als verdubbeld naar 129 m². De inhoud bedraagt thans 475 m³. Volgens de bestemmingsplanregels mag er ook nu nog uitgebreid worden tot maar liefst 750 m³. Er zijn dus nog volop mogelijkheden voor het verwezenlijken van al uw woonwensen.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
• Entree/ hal met trapopgang, meterkast en garderobe
• Badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet
• Woonkeuken met inbouwkeuken in open verbinding met de ruime L-vormige woonkamer. De woonkamer is voorzien van een heerlijke houtkachel en een schuifpui naar het terras aan de voorzijde.
• Bijkeuken met aansluitingen voor witgoed
• Ruime hal met entree naar voorzijde en toegang naar het terras achter de woning.
• Gastentoilet
• Badkamer (welke nog nader kan worden afgewerkt)
• Ruime slaapkamer met openslaande deuren naar de parkachtige tuin.

Verdieping:
• Overloop,
• Twee slaapkamers
• Bergkasten.

Buitengebeuren, tuin en overige opstallen
De woning wordt bereikt via een door het bos slingerende kleine weg. Bij de woning bevindt zich een flinke carport voor het stallen van 2 auto’s. De natuurlijke tuin ligt fraai om de woning en is aangelegd met o.a. een groot gazon, een veelzijdige houtopstand en diverse grote rododendrons. Het ontwerp van de tuin is opgezet om een open verbinding te houden met de natuur. En dat is gelukt! Met regelmaat staat er wild te grazen op het gazon. En die zijn wellicht een keer te spotten vanuit de sfeervolle veranda / overkapping, waar het met een kacheltje erbij het hele jaar genieten is van het vrije leven op deze heerlijke plek.

Erfpacht
De nieuwe bewoners gaan een erfpachtovereenkomst aan met een looptijd van 30 jaar. Het betreft een nieuwe erfpachtovereenkomst volgens de bancaire richtlijn waardoor de woning goed te financieren is. In deze overeenkomst zijn de nodige bepalingen opgenomen waaronder verlengingsmogelijkheden en de canon welke € 6.000,– per jaar bedraagt. De canon is evenals hypotheekrente fiscaal aftrekbaar en wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het CPI prijsindexcijfer. Wij lichten u graag de inhoud van deze overeenkomst toe.

Prijsindicatie opstallen: € 295.000,- k.k.
Canon: € 6000,- per jaar

Plattegrond
Volg ons