Terug naar overzicht

VERKOCHT

Reintsweg 7, 7468 RT Enter
Koopsom € 780.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 950 m3
  • Woonoppervlakte: 260 m2
  • Kavel: 4015 m2
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Deze Saksische woonboerderij heeft symmetrie. De combinatie van het rode puntdak, de raamverdeling en de vormgeving geven het huis een rustige uitstraling. Balans en leefbaarheid staan centraal. Gelegen op een droomlocatie met optimale privacy, prachtige vergezichten en de mooiste zonsondergangen. Deze volledig verbouwde zeer sfeervolle woonboerderij voorzien van een lichte woonkeuken met raampartijen rondom biedt… Lees meer

Volledige omschrijving

Deze Saksische woonboerderij heeft symmetrie. De combinatie van het rode puntdak, de raamverdeling en de vormgeving geven het huis een rustige uitstraling. Balans en leefbaarheid staan centraal. Gelegen op een droomlocatie met optimale privacy, prachtige vergezichten en de mooiste zonsondergangen.

Deze volledig verbouwde zeer sfeervolle woonboerderij voorzien van een lichte woonkeuken met raampartijen rondom biedt een prachtig uitzicht over de landerijen. De riante woonkamer met originele gebinten en antieke Franse schouw is voorzien van maar liefst twee veranda’s, één op het zuiden en één op het westen, beiden toegankelijk middels openslaande tuindeuren.

De woonboerderij is gelegen op een kavel van ruim 4000 m² in het buitengebied van Enter, Enterbroek nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen.

Hetgeen deze boerderij ook bijzonder en multifunctioneel maakt zijn de twee sfeervolle kantoren met bovengelegen gastenverblijf. Ook is dit karakteristieke gebouw uitermate geschikt als praktijkruimte, Bed & Breakfast of andere activiteiten.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Riante eetkeuken, ruime woonkamer met een gedeelte van het oorspronkelijke gebintwerk met bijbehorende constructie, antieke Franse schouw en een aparte leeshoek.

Verdiepingen
Twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en bidet. Alle kamers boven zijn voorzien van een dakkapel.

Bijgebouwen
Een Heritage gebouw waarin 2 kantoren gevestigd zijn, een dubbele carport en een maison d’amis op de bovenverdieping welke bereikbaar is met een eigen opgang. Deze bestaat uit een slaapkamer, zit/slaapkamer, overloop, badkamer met toilet, douche en glazen waskom. Verder staat op het perceel een dubbele garage en er is een kapschuur aanwezig.

Tuin
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er staan veel waardevolle en oude bomen op de kavel. Zomers kunt u optimaal genieten op één van de 3 terrassen en zo meedraaien met de zon. U geniet van 360 graden vrij uitzicht en ruimte. De oprijlaan met bomen is 100 meter van de openbare (rustige B-weg) en geeft toegang door 2 af te sluiten elektrische hekken.

Woning verkopen?

Volg ons