Terug naar overzicht

VERKOCHT

Borculoseweg 171, 7161 GW Neede
Vraagprijs € 825.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 907 m3
  • Woonoppervlakte: 206 m2
  • Kavel: 39620 m2
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

In het landelijke gebied nabij Haarlo tussen de Achterhoekse plaatsen Neede en Borculo bieden we dit geheel vrij gelegen erf aan met karakteristieke boerderij, royale loods van circa 750 m2, enkele kleinere bijgebouwen op bijna 4 hectare. Dit object is door onder andere de aanwezigheid van een royale loods en een flinke oppervlakte grond voor… Lees meer

Volledige omschrijving

In het landelijke gebied nabij Haarlo tussen de Achterhoekse plaatsen Neede en Borculo bieden we dit geheel vrij gelegen erf aan met karakteristieke boerderij, royale loods van circa 750 m2, enkele kleinere bijgebouwen op bijna 4 hectare. Dit object is door onder andere de aanwezigheid van een royale loods en een flinke oppervlakte grond voor vele doeleinden geschikt. Aankoop met minder grond, bijvoorbeeld 1 hectare, is bespreekbaar.

Ligging
Deze boerderij is uniek gelegen in het buitengebied, midden tussen de landerijen met her en der verspreid liggende bebouwing. Vanaf de Borculoseweg voert een kleine doodlopende weg naar het erf dat nagenoeg midden op de bijna 4 ha grootte kavel is gesitueerd. Volop privacy en fraaie vergezichten over de omliggende landerijen. Op ongeveer 2,5 km is het dorp Haarlo gelegen. De grotere plaatsen Neede en Borculo met een goede middenstand, onderwijs en sport liggen op ongeveer 5 km. De aansluiting op de N18 ligt op circa 5 autominuten. Via deze vernieuwde verkeersader zijn bijvoorbeeld Arnhem en de Twentse steden Hengelo en Enschede zeer vlot te berijden.

Woning verkopen?

Volg ons