Terug naar overzicht

VERKOCHT

Hofteweg 0ong, 7261 ND Ruurlo
€ 45.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Kavel: 890 m2
Korte omschrijving

Een uitgelezen kans om een eigen recreatiewoning te bouwen op het kleinschalige en uitmuntend gelegen Natuurpark ’t Langenbargh te Ruurlo. De aangeboden kavel is maar liefst 890 m² groot. Dit kleine park ligt tegen het gezellige Ruurlo aan in een heerlijk rustige omgeving. Ruurlo is een kleine doch gezellige plaats met een leuk winkelbestand en… Lees meer

Volledige omschrijving

Een uitgelezen kans om een eigen recreatiewoning te bouwen op het kleinschalige en uitmuntend gelegen Natuurpark ’t Langenbargh te Ruurlo. De aangeboden kavel is maar liefst 890 m² groot.

Dit kleine park ligt tegen het gezellige Ruurlo aan in een heerlijk rustige omgeving. Ruurlo is een kleine doch gezellige plaats met een leuk winkelbestand en goede horecavoorzieningen. Ruurlo staat bij velen al vanuit het verleden bekend om de prachtige natuur, de fraaie landgoederen en kastelen. Het mooie kasteel Ruurlo is sinds 2013 in bezit van kunstverzamelaar Hans Melchers. Hier heeft hij een plek gevonden waar zijn collectie werken van Carel Willink (1900-1983) tot haar recht komt. Deze kavel ligt in een bijzonder aantrekkelijke omgeving waar je volop kunt genieten van de Achterhoekse rust en levensstijl.

De kavel
Het natuurpark nadert zijn voltooiing. Dit is de laatste nog beschikbare kavel van de totaal 19 kavels. Op het park zijn reeds 18 Finse bungalows gerealiseerd. De recreatiewoning welke u hier kunt realiseren zal in min of meer dezelfde stijl  gebouwd worden. De woning mag een voor recreatieve begrippen riante 300 m³ inhoud hebben met een totale oppervlakte (inclusief kelder en bijgebouwen) van maximaal 75 m². Neemt u een kijkje op het park en ervaar zelf hou leuk uw toekomstige woning er uit kan zien!

Het bouwen
Zonder verplichting voor een bepaalde aannemer is het mogelijk om op deze kavel een recreatiewoning te bouwen. Verkoper kan u echter ook behulpzaam zijn bij de keuze en bouw van de woning. Verkoper heeft interessante mogelijkheden inzake inkoop nieuwbouw, met aantrekkelijke korting. De bepalingen in het bestemmingsplan en gemeentelijke eisen van welstand dienen in acht te worden genomen.

Vereniging Landschapspart ’t Langenbargh
De koper van dit object is verplicht lid te worden van de vereniging Landschapspark ’t Langenbargh. Deze vereniging behartigt de belangen van de eigenaren op het park. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 25,-.

Woning verkopen?

Volg ons