Terug naar overzicht

VERKOCHT

Tunisstraat 18, 7559 CB Hengelo
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 633 m3
  • Woonoppervlakte: 171 m2
  • Kavel: 292 m2
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Wat een buitenkans! Op een zeer gewilde locatie aan een gezellig en kindvriendelijk pleintje in de Roershoek in de wijk Slangenbeek ligt deze zeer ruime en goed onderhouden eigenkapper met een prachtige bloemrijke tuin op het zuiden met vrijstaande veranda. De woning is gebouwd in een witte kalkzand breuksteen, die samen met de diepblauw geschilderde… Lees meer

Volledige omschrijving

Wat een buitenkans! Op een zeer gewilde locatie aan een gezellig en kindvriendelijk pleintje in de Roershoek in de wijk Slangenbeek ligt deze zeer ruime en goed onderhouden eigenkapper met een prachtige bloemrijke tuin op het zuiden met vrijstaande veranda. De woning is gebouwd in een witte kalkzand breuksteen, die samen met de diepblauw geschilderde kozijnen en balkon alsmede de grote kap het geheel een bijzonder mooie uitstraling geeft.

Ligging
Deze riante woning met een gebruiksoppervlakte wonen van maar liefst 171 m2 ligt aan een verkeersluw straatje, zeer centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Ook de uitvalswegen en de op- en afritten naar de A1 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het Hengelose centrum is eveneens snel met de auto te bereiken, maar ook vlot per fiets via een aantrekkelijke route door het Weusthagpark.

De woning
Deze halfvrijstaande woning is gebouwd in 1993 en in latere jaren fors uitgebouwd. Bijzonder zijn de vele slaapkamers, de zeer royale living, de extra brede oprit met parkeermogelijkheid voor minimaal twee auto’s met daarachter nog een carport en inpandige berging.
Bij binnenkomst van deze gezellig ingerichte woning valt direct de ruime uitgebouwde tuingerichte woonkamer op. Door middel van twee fraaie ensuite deuren kan de keuken met eethoek gescheiden worden van de woonkamer. Op de bovenetages bevinden zich maar liefst 5 royale slaapkamers met veel ingebouwde kastruimte. Daarnaast is er een multifunctionele ruimte met o.a. mogelijkheid voor een 6e slaapkamer. En niet te vergeten, de prachtig aangelegde, zonnige en volledig door groen omsloten tuin die veel privacy biedt.
Kortom, een woning met veel ruimte voor het ultieme woongenot!

Woning verkopen?

Volg ons