Terug naar overzicht

VERKOCHT

Landmansweg 93, 7556 LW Hengelo
Vraagprijs € 415.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 430 m3
  • Woonoppervlakte: 132 m2
  • Kavel: 3220 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Op fietsafstand van het centrum van Hengelo en aan de rand van het Weusthagpark is een unieke mogelijkheid om uw woonwensen te realiseren. Op een fraai met groen omzoomde kavel van 3.220 m² is het mogelijk een volumineuze villa te bouwen met bijgebouw. U bent geheel vrij in de keuze van architect en aannemer. Uiteraard… Lees meer

Volledige omschrijving

Op fietsafstand van het centrum van Hengelo en aan de rand van het Weusthagpark is een unieke mogelijkheid om uw woonwensen te realiseren. Op een fraai met groen omzoomde kavel van 3.220 m² is het mogelijk een volumineuze villa te bouwen met bijgebouw. U bent geheel vrij in de keuze van architect en aannemer. Uiteraard is het ook mogelijk de huidige woning te betrekken en eventueel uit te bouwen.

Ligging
Dit object is zeer gunstig gelegen op fietsafstand van het centrum van Hengelo en tal van winkels, scholen en sportfaciliteiten in de directe omgeving. Diverse uitvalswegen waaronder de A1 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. En reist u liever met het openbaar vervoer? Vanuit het Hengelose NS station vertrekken vele nationale en internationale treinen.

U woont hier in de bebouwde kom met tal van voorzieningen, maar u waant zich in het buitengebied door de fraaie groene omgeving. Door de grootte van de kavel en de omzoming met mooie volwassen bomen diverse fruitbomen en heesters geniet u van volledige privacy.

Grootse mogelijkheden!
Het is mogelijk om hier uw droomhuis te realiseren, welke grote proporties kan aannemen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt en de huidige opstallen te slopen kan er een riante villa, stijlvol herenhuis of romantisch landhuis worden gebouwd. Volumes van circa 2.000 m³ en wellicht meer zijn mogelijk. Uitsluitend ter inspiratie ziet u enkele referentiebeelden van nieuwbouwmogelijkheden. Deze beelden zijn niet getoetst door de gemeente!

En natuurlijk is het mogelijk de huidige woning al dan niet na verbouwing / renovatie / uitbreiding te gaan bewonen. Kortom er zijn vele mogelijkheden op deze riante en zeer gunstig gelegen kavel. Door verkoper zijn geen afspraken gemaakt met architect of aannemer zodat u volledig vrij bent met wie u uw woonwensen wilt realiseren.

Huidige woning
De huidige woning is eenvoudig van aard, gebouwd rond 1964 en verkeert in een redelijke staat met een niet exact gemeten inhoudsmaat van circa 430 m³. De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree / hal met meterkast, toilet met fontein en douche; Kelder; Kantoor; Royale woonkamer met openslaande tuindeuren naar de royale tuin; Open keuken met marmeren vloer voorzien van inbouwkeuken met granieten werkblad;
Verdieping: Overloop; 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met toegang naar balkon; Badkamer met bad (voorzien van jetstreams), douche, toilet en dubbele wastafel.
2e verdieping: Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

De woning is voorzien van kunststof en houten kozijnen en is gedeeltelijk voorzien van thermopanebeglazing. De kap is nageïsoleerd. De woning wordt verwarmd door middel van een Nefit HR combi uit 1985.

Bijgebouw
Op de kavel staat een bijgebouw met aanbouw van circa 100 m².

In verband met de aard van aanbieden, is er niet ingemeten volgens de NEN normering.

Woning verkopen?

Volg ons