Terug naar overzicht

VERKOCHT

Bornsedijk 18, 7561 RA Deurningen
Vraagprijs € 479.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 668 m3
  • Woonoppervlakte: 160 m2
  • Kavel: 4205 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Pal aan de rand van Hengelo Noord en grenzend aan Deurningen ligt dit vrijstaande woonhuis met een grote schuur op een riante kavel van maar liefst 4205 m². Ligging De woning is gelegen aan een rustige weg in de groenzone tussen de wijk Slangenbeek en Dalmeden enerzijds en Deurningen anderzijds. Het winkelcentrum Slangenbeek is op… Lees meer

Volledige omschrijving

Pal aan de rand van Hengelo Noord en grenzend aan Deurningen ligt dit vrijstaande woonhuis met een grote schuur op een riante kavel van maar liefst 4205 m².

Ligging
De woning is gelegen aan een rustige weg in de groenzone tussen de wijk Slangenbeek en Dalmeden enerzijds en Deurningen anderzijds. Het winkelcentrum Slangenbeek is op enkele fietsminuten afstand gelegen en het centrum van Hengelo op 20 fietsminuten. Hengelo ligt centraal in Twente en biedt voor elk wat wils. Een gevarieerd aanbod aan winkels in de binnenstad, het Plein Westermaat met grootschalige detailhandel en een veelvuldig aanbod aan jaarlijks terugkerende evenementen. Wilt u naar de Randstad of het buitenland, binnen 5 minuten zit u op de snelweg A1.

Het woonhuis
Deze riante maar eenvoudige vrijstaande woning is van oorsprong gesticht rond 1900 en in de jaren 70/80 verbouwd. Daarna zijn ook nog diverse renovaties uitgevoerd en is ruim 3 jaar geleden een uitbouw geplaatst. De woning heeft een inhoud van circa 668 m³, een gebruiksoppervlakte wonen van 160 m². Nieuwe bewoners zullen waarschijnlijk een moderniseringsslag willen maken in deze woning, de uitstekende locatie is dit meer dan waard!
De indeling is als volgt:
Begane grond:

Entree
De entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geeft toegang tot een ruime hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. In de praktijk wordt naar goed Twents gebruik de achterdeur als dagelijkse entree gebruikt.

Woonkamer
Riante woonkamer met open haard en een ruime lichtinval door de grote raamvensters.

Woonkeuken
Deze keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur en biedt ruimte aan een eethoek om gezellig te tafelen

Hal
Vanuit de keuken is er een centrale hal bereikbaar met meerdere vaste kasten voor voldoende bergruimte, tevens is hier het gastentoilet.

Bijkeuken
De bijkeuken is voorzien van een kastenwand met daarachter de wasmachine- en droger opstelling, tevens is er een extra uitstortgootsteen.

Kamer
Aan de achterzijde van de woning treft u nog een extra kamer aan welke gebruikt kan worden als 2e woonkamer, chillroom voor kinderen of studeer-/werkkamer. Een ruimte met legio mogelijkheden. Via een schuifpui komt u op het terras aan de achterzijde.

1e Verdieping:

Overloop
De overloop is bereikbaar middels een vaste trap. Hier zit een vlizotrap naar de bergzolder.

Slaapkamers
Er zijn op de verdieping 4 slaapkamer waarvan 1 met een grote dakkapel

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bijgebouw
Op het erf staat een zeer groot bijgebouw / half open kapschuur van circa 130 m² deels opgetrokken uit steensmetselwerk en deels voorzien van damwandprofielplaten. De schuur is deels open en deels in gebruik als afgesloten garage / werkplaats en deels als praktijkruimte.

Erf
Het erf is relatief sober ingericht, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de vrije ligging en de zichtlijnen rondom de woning. De tuin is vooral gesitueerd aan de zijkant van de woning. Hier ligt een groot gazon met een enkele boom. het erf is afgescheiden van de buren middels een haag, zodat privacy gewaarborgd is. Wilt u graag kleine hobbydieren bij de woning stallen, hier is uiteraard ook ruim voldoende plek voor.

Woning verkopen?

Volg ons