Terug naar overzicht

VERKOCHT

Erve Wieldijk, kavel 8 , 7623 AT Borne
Vraagprijs € 825.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
Korte omschrijving

Per heden is kavel 8 op park Wildyck beschikbaar! Park Wildyck omvat vijftien riante kavels. Deze unieke en exclusieve grootte van de kavels biedt de eigenaar een ongekend aantal mogelijkheden. In combinatie met de grote stedenbouwkundige vrijheid kunnen op een dergelijke kavel alle wensen worden gerealiseerd voor een prachtig, eigen woondomein. Naast een riante villa… Lees meer

Volledige omschrijving

Per heden is kavel 8 op park Wildyck beschikbaar!

Park Wildyck omvat vijftien riante kavels. Deze unieke en exclusieve grootte van de kavels biedt de eigenaar een ongekend aantal mogelijkheden. In combinatie met de grote stedenbouwkundige vrijheid kunnen op een dergelijke kavel alle wensen worden gerealiseerd voor een prachtig, eigen woondomein. Naast een riante villa is er nog volop ruimte voor bijvoorbeeld een zwembad, tennisbaan of andere privé-faciliteiten. En dat geheel ingebed in een prachtige tuin.

Het gehele park is geprojecteerd op een buitengewoon aantrekkelijke plek, waar eeuwenlang landbouw werd bedreven. De ruimtelijke en visuele relatie met Oud Borne en het buitengebied is overduidelijk zichtbaar. Daarnaast is Park Wildyck ontwikkeld als een landschapspark met behoud van aanwezige boerderijen en beplantingen. Zo ontstaat er een authentiek landelijk woondecor. Maar wat blijft is dat u op uw kavel geheel naar eigen wensen uw luxe woning kunt bouwen. Traditioneel of modern; het past hoe dan ook in het landschap!

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Woning verkopen?

Volg ons