Terug naar overzicht

VERKOCHT

Beldsweg 0ong, 7495 PH Ambt Delden
Vraagprijs € 270.000 v.o.n.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Kavel: 7220 m2
Korte omschrijving

Bouwkavel nabij Beldsweg 1 te Ambt Delden. Net buiten het pittoreske Delden, in het landelijke gebied van de gemeente Hof van Twente, bestaat op een voormalig boerenerf nabij Beldsweg 1 de mogelijkheid tot het bouwen van uw droomhuis! Situering De bouwkavel maakt onderdeel uit van een volledige transformatie van boerenerf naar woonerf. Met de verkoop… Lees meer

Volledige omschrijving

Bouwkavel nabij Beldsweg 1 te Ambt Delden.

Net buiten het pittoreske Delden, in het landelijke gebied van de gemeente Hof van Twente, bestaat op een voormalig boerenerf nabij Beldsweg 1 de mogelijkheid tot het bouwen van uw droomhuis!

Situering
De bouwkavel maakt onderdeel uit van een volledige transformatie van boerenerf naar woonerf. Met de verkoop en bebouwing van de te koop aangeboden kavel wordt de transformatie afgerond. Op het deel van het voormalige boerenerf, waar de voormalige agrarische bebouwing is verwijderd, mag een woning met bijgebouw worden gebouwd.
De kavel is goed gesitueerd met prachtige vergezichten over de aangrenzende landerijen. De omgeving is zeer rustig gelegen en kent een mooie mix van agrarisch grondgebruik, natuur en bewoning. Op fietsafstand ligt het gezellige stadje Delden, iets verder ligt het meer landelijke Bentelo. Basisvoorzieningen zoals onderwijs, winkels, zorg en diverse sportfaciliteiten zijn in de nabijheid. In de grotere omliggende steden Hengelo, Almelo en Enschede vindt u uitgebreide winkel- zorg- en onderwijscentra. De opritten naar A35/A1 en het NS station in Delden zijn binnen maximaal 10 autominuten te bereiken.

Kavel, bestemmings- en inrichtingsplan
Op deze kavel van maar liefst 7.220 m² is het mogelijk een vrijstaand landhuis te bouwen van 750 m³ met een bijgebouw van 150 m². Deze bouwmogelijkheid is ontstaan na verwijdering van de voormalige agrarische bebouwing en is opgenomen in het bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, Veegplan 2018. De landschappelijke onderbouwing is uitgewerkt in een door Eelerwoude uitgewerkt erfinrichtingsplan Beldsweg 1, Ambt Delden. Hierin is onder andere uitgewerkt hoe de kavel ingericht en bebouwd kan worden waarbij u maximaal geniet van de prachtige uitzichten over de landerijen.

Uiteraard is het mogelijk om binnen het bestemmingsplan uw eigen ideeën te verwezenlijken. De aanwezige toegangsweg, erfstructuur en landelijke omgeving met vergezichten vormt een fantastisch uitgangspunt.

Bouwen
U kunt hier in eigen beheer en met vrije keuze van architect en aannemer een woning realiseren. Uiteraard dient het ontwerp te passen in de bestemmingsregels en welstandseisen. Ter illustratie treft u een aantal niet getoetste impressies van woningen aan. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar het juiste ontwerp of architect.

Nutsvoorzieningen
De kavel is thans niet aangesloten op de benodigde nutsvoorzieningen. De voorzieningen liggen wel op het erf. Glasvezel ligt eveneens in de buurt. Als koper dient u rekening te houden met aanleg- en aansluitkosten.

Bodemonderzoek
De kavel is in december 2016 onderworpen aan een verkennend bodemonderzoek. De conclusie is dat er geen risico’s zijn voor de volksgezondheid.

Woning verkopen?

Volg ons