Terug naar overzicht

VERKOCHT

Brammeloweg 0ong, 7482 NK Haaksbergen
Koopsom € 255.000 v.o.n.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Kavel: 1465 m2
Korte omschrijving

Op heerlijk landelijke locatie midden tussen de weilanden, maar wel aan de rand van Haaksbergen gelegen bouwkavel om uw droomwens uit te laten komen. Deze kavel maakt deel uit van plan Vregelinkshoek en is de enige nog beschikbare kavel. Het te realiseren woonhuis mag gebouwd worden met een inhoud van 750 m³. Tevens mag er… Lees meer

Volledige omschrijving

Op heerlijk landelijke locatie midden tussen de weilanden, maar wel aan de rand van Haaksbergen gelegen bouwkavel om uw droomwens uit te laten komen. Deze kavel maakt deel uit van plan Vregelinkshoek en is de enige nog beschikbare kavel.

Het te realiseren woonhuis mag gebouwd worden met een inhoud van 750 m³. Tevens mag er een bijgebouw worden geplaatst met een oppervlakte van 100 m². Een fraaie kavel van 1.465 m² met de mogelijkheid tot uitbreiding zodat u desgewenst hobbydieren kunt houden en kunt genieten van de fraaie omgeving.

Bouwmogelijkheden
U kunt hier in eigen beheer en met eigen aannemer een woning met bijgebouw realiseren mits er herkenbare verwijzingen zijn naar karakteristieke landelijke bebouwing. Hieronder vindt u een aantal impressies met bouwmogelijkheden die uw toekomstige woning weergeven en die de gemeente waardeert.

Uiteraard dient u de bepalingen in het bestemmingsplan en gemeentelijke eisen van welstand in acht te nemen.
Op de bestemmingsplan kaart staat aangegeven waar de woning en het bijgebouw gesitueerd kunnen worden. U bent vrij in het kiezen van een architect en aannemer. Voor verdere bijzonderheden dient u zich te wenden tot ons bureau. Het bestemmingsplan (kaart en regels) is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging en erf
Een unieke plek om zelf te mogen bouwen op fietsafstand van het dorp Haaksbergen. Het is een gedeeld erf met 3 ruime kavels en een eigen boomgaard, waarbij uitbreiding van de kavel door aankoop van een gedeelte van de omliggende landbouwgrond tot de mogelijkheden behoort.

Nutsvoorzieningen
De kavel is thans niet aangesloten op de benodigde nutsvoorzieningen. Koper dient hiertoe zelf het initiatief te nemen en rekening te houden met de aansluitkosten hiervoor.

Woning verkopen?

Volg ons