Terug naar overzicht

VERKOCHT

Hofteweg 2L, 7261 ND Ruurlo
Vraagprijs € 175.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 300 m3
  • Woonoppervlakte: 65 m2
  • Kavel: 737 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Aan de rand van Ruurlo ligt het prachtige landschapspark ’t Langenbargh. Het is een nieuw, kleinschalig park in een landschappelijk aantrekkelijk gebied, waarop ruime Finse bungalows zijn gerealiseerd. Een van de best gesitueerde bungalows wordt thans te koop aangeboden. Heeft u altijd al uw eigen recreatiewoning willen bezitten? Dan is dit een unieke kans. De… Lees meer

Volledige omschrijving

Aan de rand van Ruurlo ligt het prachtige landschapspark ’t Langenbargh. Het is een nieuw, kleinschalig park in een landschappelijk aantrekkelijk gebied, waarop ruime Finse bungalows zijn gerealiseerd. Een van de best gesitueerde bungalows wordt thans te koop aangeboden.

Heeft u altijd al uw eigen recreatiewoning willen bezitten? Dan is dit een unieke kans.

De ruime recreatiewoning is uitermate geschikt voor eigen gebruik, maar is ook voor de verhuur een prima investering. Deze woning heeft alles in zich om aan een groep tot 10 personen te verhuren en daarmee opereert u in een goed renderende markt.

Ligging
Dit kleine park ligt tegen het gezellige Ruurlo aan in een heerlijk rustige omgeving. Ruurlo is een kleine doch gezellige plaats met een leuk winkelbestand en goede horecavoorzieningen. Ruurlo staat bij velen al vanuit het verleden bekend om de prachtige natuur, de fraaie landgoederen en kastelen. Het mooie kasteel Ruurlo is sinds 2013 in bezit van kunstverzamelaar Hans Melchers. Hier heeft hij een plek gevonden waar zijn collectie werken van Carel Willink (1900-1983) tot haar recht komt.

De bungalow
Indeling:
Begane grond: Entree / hal met gastentoilet en trapopgang; Ruime woonkamer; Open keuken met inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvak; Slaapkamer geschikt voor 2 personen; Luxe badkamer met douche, bubbelbad, badkamermeubel en uiteraard een Finse sauna; Berging met wasmachine-aansluiting

Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, allen geschikt voor 2 personen, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Kavelinrichting
Deze mooie woning staat op een riante kavel van 737 m2. Omzoomd door groene gazons zijn de ruime oprit aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde op het zonnige zuiden. De kavel wordt omsloten door hagen en struiken, voor de nodige privacy.

Vereniging Landschapspark ’t Langenbargh
De koper van dit object is verplicht lid te worden van de vereniging Landschapspark ’t Langenbargh. Deze vereniging behartigt de belangen van de eigenaren op het park. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 25,-.

Woning verkopen?

Volg ons