Terug naar overzicht

Representatieve kantoorruimte

Denekamperstraat 25, 7631AA Ootmarsum
Terug naar overzicht
Plan bezichtiging
Stel uw vraag Download prospectus Bel ons
Overzicht
Omschrijving
Plattegrond
Kaart
Kenmerken
Korte omschrijving

Te huur in Ootmarsum, het mooiste stadje van Twente, zeer nette en representatieve kantoorruimte van 510 m². Het pand is geschikt voor meerdere doeleinden en beschikt over voldoende parkeerruimte. Uitstekende en snelle verbinding met de Randstad en Duitsland. Het bedrijfsgebouw bestaande uit een kantoorgebouw en een bedrijfsruimte. Het kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van… Lees meer

Volledige omschrijving

Te huur in Ootmarsum, het mooiste stadje van Twente, zeer nette en representatieve kantoorruimte van 510 m². Het pand is geschikt voor meerdere doeleinden en beschikt over voldoende parkeerruimte. Uitstekende en snelle verbinding met de Randstad en Duitsland.

Het bedrijfsgebouw bestaande uit een kantoorgebouw en een bedrijfsruimte. Het kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 510 m² op de eerste verdieping (590m²) en entree met ontvangst op de begane grond.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree met tochtportaal, ruime hal met receptie, wachtruimte.

Eerste verdieping: Bordes, garderobe, toiletgroep, riante pantry, diverse kantoorkamers aan de buitenzijde van de gangzone en in het midden kantine, vergaderkamer en een reproruimte.

Er zijn 7 separate ruimtes te huur met mede gebruik van de kantine, keuken en spreekkamer.
De vraagprijs bedraagt € 75,- / m² excl. servicekosten.

Plattegrond
Volg ons