Terug naar overzicht

VERKOCHT

Oude Eibergseweg 4, 7273 PJ Haarlo
Vraagprijs € 142.500 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 85 m3
  • Woonoppervlakte: 38 m2
  • Kavel: 18600 m2
  • Kamers: 1
Korte omschrijving

Een prachtig natuurterrein met chalet, schuur en grote natuurvijver in de rustgevende Achterhoek. Een unieke plek om te ontspannen, de accu weer op te laden, of lekker creatief bezig te zijn. Het kan allemaal op deze volop privacy biedende plek nabij het kerkdorp Haarlo in de gemeente Berkelland. Vrijetijdsbeleving pur sang op uw eigen natuurterrein… Lees meer

Volledige omschrijving

Een prachtig natuurterrein met chalet, schuur en grote natuurvijver in de rustgevende Achterhoek. Een unieke plek om te ontspannen, de accu weer op te laden, of lekker creatief bezig te zijn. Het kan allemaal op deze volop privacy biedende plek nabij het kerkdorp Haarlo in de gemeente Berkelland.

Vrijetijdsbeleving pur sang op uw eigen natuurterrein van maar liefst 18.600 m². Een uniek object, met ruimte voor eigen ontwikkelingskansen. Een dergelijk object wordt slechts sporadisch aangeboden!

Dit volledig door bomen en bos omzoomde terrein is gelegen aan de rustige Oude Eibergseweg. Via een eigen weg, welke door het weelderige bos kronkelt, wordt een open plek bereikt met chalet en grote natuurvijver.

Het chalet
De recreatiewoning beschikt over een leefruimte met keuken, meerdere slaapvertrekken en sanitair. De opstal is in de huidige staat goed bruikbaar, maar voor een nieuwe start en volop toekomstig genot is renovatie of nieuwbouw wellicht verstandig. De oppervlakte van het chalet is ongeveer 38 m².

Overige opstallen
Naast het chalet staat nog een bijgebouw voor opslag van tuingereedschap en aanvullend is er een houtopslag.

Het terrein
De grote natuurvijver heeft een grote aantrekkingskracht op vele diersoorten. Er is altijd wat te zien in deze fascinerende omgeving. De omzoming is een volwassen bos met verschillende boomsoorten waardoorheen diverse paden lopen (uitsluitend privé). U heeft hier alle vrijheid en privacy om rustig uw eigen plan te trekken. Van houthakken in het bos tot heerlijk zonnen bij de vijver….

Nutsvoorzieningen
Er zijn eigen zelfstandige aansluitingen voor gas, water, elektra en telefonie. De glasvezelaansluiting is aangevraagd en zal naar verwachting in 2018 worden aangelegd.

Bestemming
In het voorontwerp bestemmingsplan van de gemeente Berkelland heeft de plek waar thans de opstallen staan de bestemming recreatie – recreatiewoning. Het overige terrein is aangeduid als natuur. In dit bestemmingsplan is ten aanzien van de bebouwing o.a. het volgende aangegeven:
a. De inhoud van een recreatiewoning mag inclusief kelder en (aangebouwde) bijgebouwen niet meer bedragen dan 300 m³.
b. De oppervlakte van een recreatiewoning, inclusief (aangebouwde) bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 75 m2.
c. De goothoogte mag niet meer bedragen dan 3 m.
d. De bouwhoogte van een recreatiewoning mag niet meer bedragen dan 7 m.
e. Bij een recreatiewoning mag maximaal één bijgebouw worden gebouwd op voorwaarde dat:
1. de gezamenlijke inhoud van de recreatiewoning en het bijgebouw niet meer bedraagt dan 300 m³, tenzij op de verbeelding anders is aangegeven;
2. de gezamenlijke oppervlakte van de recreatiewoning en het bijgebouw niet meer bedraagt dan 75 m²;

Meer informatie hierover is te verkrijgen via ons kantoor, gemeente Berkelland of ruimelijkeplannen.nl.

Woning verkopen?

Volg ons