Terug naar overzicht

VERKOCHT BIJ INSCHRIJVING

Hakenbergweg 14, 7588 RM Beuningen
€ 275.000 (Erfpacht)
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1220 m3
  • Woonoppervlakte: 161 m2
  • Kavel: 2750 m2
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Verkoop – op basis van erfpacht – bij inschrijving In opdracht van Natuurmonumenten bieden wij op absolute toplocatie, namelijk de fraaie buitenplaats Hakenberg, woonboerderij “Groot Hanter” aan. Het betreft hier een door ongekend natuurschoon omgeven woonerf van circa 2750 m² met daarop de vrijstaande woonboerderij met een kleine vrijstaande overkapping / berging. Het perceel wordt… Lees meer

Volledige omschrijving

Verkoop – op basis van erfpacht – bij inschrijving

In opdracht van Natuurmonumenten bieden wij op absolute toplocatie, namelijk de fraaie buitenplaats Hakenberg, woonboerderij “Groot Hanter” aan.
Het betreft hier een door ongekend natuurschoon omgeven woonerf van circa 2750 m² met daarop de vrijstaande woonboerderij met een kleine vrijstaande overkapping / berging.

Het perceel wordt door Natuurmonumenten in erfpacht uitgegeven met een erfpacht afhankelijk opstalrecht voor de woonboerderij en het bijgebouw die aan erfpachter in eigendom zullen worden verkocht. Over de (onder)grond wordt een jaarlijkse vergoeding (canon) aan Natuurmonumenten betaald.

Ligging
De boerderij is gelegen in een uniek gebied dat zich kenmerkt door een glooiend landschap van weilanden, heidevelden, houtwallen en bosschages. Dit is de locatie waar het oer Twentse gevoel naar boven komt en wonen en recreëren samen komen. Rondom de woning bevinden zich de natuurgebieden het Hakenberg, de Tankenberg, het Lutterzand en ook Roderveld, Singraven en buitenplaats Het Everlo zijn in de nabijheid gelegen. Dit biedt talloze mogelijkheden voor avontuurlijke wandel- fiets- kano- en paardrijtochten. Tevens liggen de dorpen De Lutte en Denekamp en de stad Oldenzaal op relatief korte afstand. Kortom: de ultieme plek voor natuurliefhebbers.

De woonboerderij
De boerderij is midden jaren 30 gebouwd op traditionele wijze met deels steens- en deels halfsteensmetselwerk, betonnen begane grond en houten verdiepingsvloer, een sporen kap gedekt met pannen en in het achterhuis een fraaie gebintconstructie. De inhoud bedraagt maar liefst circa 1200 m³ en de gebruiksoppervlakte wonen is circa 160 m².

Woning verkopen?

Volg ons