Terug naar overzicht

VERKOCHT

Enterweg 1, 7642 NB Wierden
Vraagprijs € 675.000 k.k.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1185 m3
  • Woonoppervlakte: 316 m2
  • Kavel: 2530 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Werken vanuit eigen huis in eigen kantoor / praktijk, inwoning van ouder of kind, specifiek ruimte vragende hobby’s, veel bergruimte, veel licht, ruim en vrij wonen. Deze zeer ruime vrijstaande woning is bij uitstek een woning die u dit kan bieden, gelegen op een riante kavel van maar liefst 2530 m². Het naastgelegen weiland van… Lees meer

Volledige omschrijving

Werken vanuit eigen huis in eigen kantoor / praktijk, inwoning van ouder of kind, specifiek ruimte vragende hobby’s, veel bergruimte, veel licht, ruim en vrij wonen.

Deze zeer ruime vrijstaande woning is bij uitstek een woning die u dit kan bieden, gelegen op een riante kavel van maar liefst 2530 m². Het naastgelegen weiland van ruim 6000 m² is separaat bij te kopen en zeer geschikt voor het houden van hobbydieren.

Dit solide woonhuis is in 1993 gebouwd ter vervanging van een oude boerderij op een mooie plek net even buiten Wierden in een afwisselend landschap waarin de door houtwallen omzoomde landerijen worden afgewisseld met bos en de meanderende riviertjes de Regge en Wierdense AA.

De woning is degelijk gebouwd en voorzien van een souterrain, waardoor het toch al riante object extra mogelijkheden heeft voor ruimte vragende hobby’s of kantoor aan huis. De inhoud bedraagt maar liefst 1185 m³ met een gebruiksoppervlakte wonen van 316 m². De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree / hal met meterkast, garderobenis, gastentoilet met wandtoilet en fontein, fraaie houten trappen naar de verdieping en het souterrain; Prachtige living waarin de grote raampartijen een fraai uitzicht bieden over de omgeving en voor een prettige lichtinval zorgen; Woonkeuken met een keurige inbouwkeuken voorzien van een marmer werkblad en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is via een schuifpui het overdekte terras bereikbaar; Bijkeuken met aanrechtblok met bovenkasten, opstelmogelijkheden voor witgoed. De ruimte is tevens voorzien van een achterentree; Masterbedroom met ensuite een recent vernieuwde badkamer voorzien van o.a. douche, luxe badmeubel met wastafel en een urinoir; Keurige inpandige garage / multifunctionele ruimte voorzien van o.a. uitstortgootsteen en openslaande garagedeuren;

Verdieping: Ruime overloop; 2 nette voor wat betreft oppervlakte identieke slaapkamers; Hoofdslaapkamer met loggia; Badkamer voorzien van bad, badmeubel met wastafel en wandtoilet; Technische ruimte met cv ketel en boiler; Zeer ruime niet ingedeelde bergzolder met diverse mogelijkheden voor het creëren van extra (slaap)kamers.

2e verdieping: Dit is een bergzolder welke bereikbaar is via een vlizotrap

Souterrain: Het souterrain is verdeeld in 3 compartimenten: Verwarmde zeer royale vrijetijdsruimte, ingericht als biljartruimte. Het aanwezige biljart is ter overname; Provisieruimte; Niet nader ingerichte bergruimte.

Erfinrichting
De erfinrichting is onderhoudsvriendelijk gehouden met een ruime oprit en veel ruimte voor het parkeren van auto’s. Er zijn ruime gazons met enkele perken voorzien van heesters en vaste planten. De tuin is ten opzichte van de directe omgeving enigszins verhoogd aangelegd waardoor er een mooi uitzichten is op de omgeving. Er is een grondwaterfilter met pomp aanwezig voor beregening van het terrein. De naastgelegen bij te kopen weide van ruim 6000 m² is ideaal voor het houden van hobbydieren.

Bijgebouw
Het bijgebouw is opgebouwd in dezelfde stijl als de woning, geheel geïsoleerd en voorzien van onder andere een op elektrisch bedienbare overheaddeur, krachtstroom- en wateraansluiting . Er is een gedeelte gebouwd in 1993 en thans in gebruik als werkplaats. Het andere gedeelte is aangebouwd in 2009 en wordt gebruikt als garage.

Woning verkopen?

Volg ons