Stille verkopen

Woonboerderij, villa of landhuis in Twente kopen? Bekijk onze stille verkopen.

Hieronder vindt u een overzicht van woningen die wij aanbieden middels stille verkoop. Bij interesse in een van de woningen kunt u deze telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. Wij zullen u degelijk doch discreet van informatie voorzien.

Zoekt u een woning?
Vul dan ons formulier ‘inschrijven woningzoekende‘ op de homepage in.
Kijk natuurlijk ook bij ons aanbod!

Vrijstaande villa – Hengelo

 
Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen en werken, geborgenheid, ruime kavel door groen omgeven.
 
Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In de wijk Slangenbeek staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande villa die u op meerdere fronten zal verrassen. De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien. Wij verrassen u graag tijdens een bezichtiging.
 
Dit bijzondere huis is in 1994 onder architectuur gebouwd door de huidige eigenaren met de nodige aandacht voor details en design. Bijzonder zijn de lichtinval en zorgvuldig gekozen zichtlijnen naar de prachtige door een bosrand omgeven zonnige tuin. De inhoud bedraagt maar liefst 765 m³.

Charmante woonboerderij – Hengelo

 
Wonen in Groot Driene met een fantastisch vrij uitzicht! De geneugten van een luxe woonwijk en de vrijheid van buiten wonen vindt u bij deze fraaie woonboerderij op een perceel van maar liefst 2.250 m². De boerderij grenst aan het mooie buitengebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar bijvoorbeeld ook kunt golfen bij Golfbaan Driene.

De woonboerderij is eind jaren negentig omgebouwd tot een comfortabele gezinswoning met behoud van authentieke details. Zo zijn de gebinten en sporen bij de verbouwing niet verstopt achter betimmeringen, maar vormen nu de spil van het interieur.

Uniek gelegen woning – Ambt Delden

 
Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage, fraai gelegen in het prachtige landschap tussen het schilderachtige Delden en Landgoed Twickel. Ook de Twentse golfclub ligt op steenworpafstand. Vanuit de woning en de fraaie kavel heeft u een meer dan subliem uitzicht over de glooiende landerijen en houtwallen.
 
Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1967. In 1973 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden van de woonkamer en keuken, waardoor de totale inhoud thans circa 720 m³ telt. Vanaf 2006 is de woning ingrijpend gemoderniseerd. Zo is de woning is in 2016 voorzien van een nieuwe topgevel, deels nieuwe kozijnen en beglazing.

Volg ons