Stille verkopen

Woonboerderij, villa of landhuis in Twente kopen? Bekijk onze stille verkopen.

Hieronder vindt u een overzicht van woningen die wij aanbieden middels stille verkoop. Bij interesse in een van de woningen kunt u deze telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. Wij zullen u degelijk doch discreet van informatie voorzien.

Zoekt u een woning?
Vul dan ons formulier ‘inschrijven woningzoekende‘ op de homepage in.
Kijk natuurlijk ook bij ons aanbod!

Sfeervolle woonboerderij – Mander

 
Rustig en riant wonen op een eeuwenoud erf tussen de glooiende landerijen in het tot verbeelding sprekende landschap van Noord-Oost Twente? Dat kan op deze woonboerderij met een oorsprong van rond 1830. De sfeer van weleer, het uitzicht, de omgeving, het is hier heerlijk vertoeven!

Vrijstaande villa – Hengelo

 
Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen en werken, geborgenheid, ruime kavel door groen omgeven.
 
Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In de wijk Slangenbeek staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande villa die u op meerdere fronten zal verrassen. De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien. Wij verrassen u graag tijdens een bezichtiging.
 
Dit bijzondere huis is in 1994 onder architectuur gebouwd door de huidige eigenaren met de nodige aandacht voor details en design. Bijzonder zijn de lichtinval en zorgvuldig gekozen zichtlijnen naar de prachtige door een bosrand omgeven zonnige tuin. De inhoud bedraagt maar liefst 765 m³.

Volumineus herenhuis – Almelo

 
Schitterend volumineus herenhuis met in stijl aangebouwde en inpandig bereikbare garage en omgeven door een prachtige siertuin. Zeer fraai en rustig gelegen in de gewilde woonwijk “Markgraven” met vrij uitzicht over plantsoenen en in de directe nabijheid van het Almelo – Nordhorn kanaal met het achterliggende buitengebied.
 
Het herenhuis (inhoud 1040 m³) is formidabel gebouwd met gebruik van de meest duurzame materialen, bijzonder sfeervol ingedeeld, voorzien van alle luxe, subliem afgewerkt en verkeert in een uitmuntende staat van onderhoud. Perceelsoppervlakte 652 m².

Charmante woonboerderij – Hengelo

 
Wonen in Groot Driene met een fantastisch vrij uitzicht! De geneugten van een luxe woonwijk en de vrijheid van buiten wonen vindt u bij deze fraaie woonboerderij op een perceel van maar liefst 2.250 m². De boerderij grenst aan het mooie buitengebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar bijvoorbeeld ook kunt golfen bij Golfbaan Driene.

De woonboerderij is eind jaren negentig omgebouwd tot een comfortabele gezinswoning met behoud van authentieke details. Zo zijn de gebinten en sporen bij de verbouwing niet verstopt achter betimmeringen, maar vormen nu de spil van het interieur.

Uniek gelegen woning – Ambt Delden

 
Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage, fraai gelegen in het prachtige landschap tussen het schilderachtige Delden en Landgoed Twickel. Ook de Twentse golfclub ligt op steenworpafstand. Vanuit de woning en de fraaie kavel heeft u een meer dan subliem uitzicht over de glooiende landerijen en houtwallen.
 
Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1967. In 1973 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden van de woonkamer en keuken, waardoor de totale inhoud thans circa 720 m³ telt. Vanaf 2006 is de woning ingrijpend gemoderniseerd. Zo is de woning is in 2016 voorzien van een nieuwe topgevel, deels nieuwe kozijnen en beglazing.

Volg ons