Stille verkopen

Woonboerderij, villa of landhuis in Twente kopen? Bekijk onze stille verkopen.

Hieronder vindt u een overzicht van woningen die wij aanbieden middels stille verkoop. Bij interesse in een van de woningen kunt u deze telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. Wij zullen u degelijk doch discreet van informatie voorzien.

Zoekt u een woning?
Vul dan ons formulier ‘inschrijven woningzoekende‘ op de homepage in.
Kijk natuurlijk ook bij ons aanbod!

Twijfelt u of u uw woning wilt verkopen?

Wilt u verkopen, maar heeft u geen directe haast?

U wilt uw woning verkopen, maar zonder directe ruchtbaarheid? 

Dit zijn een aantal redenen om de verkoop van uw woning niet alom bekend te maken. Daarvoor is de stille verkoop een zeer goede optie. 

Uw woning zal niet te vinden zijn op het internet. U heeft de mogelijkheid om bijv. een specifiekere doelgroep aan te spreken, of een aanbieding te doen bij gegadigden welke zich bij u rechtstreeks gemeld hebben. Het gehele traject gaat in een gezamenlijk goed overleg plaatsvinden. 

In dit traject is het altijd mogelijk om uw woning op een door u gewenst moment wel op onze website en Funda te plaatsen. De woning staat dan uiteraard niet langer in stille verkoop, maar is volledig openbaar. 

Graag komen wij met u in gesprek om de mogelijkheden voor een stille verkoop van uw woning te bespreken.

Villa – Hengelo

Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen -werk, geborgenheid, ruime kavel door groen omgeven.

Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In de wijk Slangenbeek staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande villa die u op meerdere fronten zal verrassen.
De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien. Wij verrassen u graag tijdens een bezichtiging.

Bekijk aanbod
Volg ons