Stille verkopen

Woonboerderij, villa of landhuis in Twente kopen? Bekijk onze stille verkopen.

Hieronder vindt u een overzicht van woningen die wij aanbieden middels stille verkoop. Bij interesse in een van de woningen kunt u deze telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. Wij zullen u degelijk doch discreet van informatie voorzien.

Zoekt u een woning?
Vul dan ons formulier ‘inschrijven woningzoekende‘ op de homepage in.
Kijk natuurlijk ook bij ons aanbod!

Vrijstaande villa – Hengelo

 
Fraaie architectuur, comfortabel, privacy en rust, design, combinatie van wonen en werken, geborgenheid, ruime kavel door groen omgeven.
 
Bent u op zoek naar een woning die dit alles in zich heeft? In de wijk Slangenbeek staat deze zeer bijzondere onder architectuur gebouwde vrijstaande villa die u op meerdere fronten zal verrassen. De ruimte en vrijheid welke dit bijzondere object te bieden heeft is vanaf de straatzijde niet te zien. Wij verrassen u graag tijdens een bezichtiging.
 
Dit bijzondere huis is in 1994 onder architectuur gebouwd door de huidige eigenaren met de nodige aandacht voor details en design. Bijzonder zijn de lichtinval en zorgvuldig gekozen zichtlijnen naar de prachtige door een bosrand omgeven zonnige tuin. De inhoud bedraagt maar liefst 765 m³.

Bijzondere villa – Hengelo

 

Hét meest bijzondere woonhuis van Hengelo. Met gepaste trots mogen we deze unieke villa na vele jaren van zorgzaam familiebezit namens de eigenaren te koop aanbieden. Deze beeldbepalende en rijksmonumentale villa naar een ontwerp van de bekende architect A.K. Beudt ligt aan de rand van het centrum in de zeer gewilde wijk De Grundel, omgeven door een prachtige tuin op een perceel van maar liefst 4642 m².

Nagenoeg alle bijzondere elementen zijn bewaard gebleven door zorgvuldig en liefdevol onderhoud. De villa verkeert ondanks de leeftijd van bijna 100 jaar in een goede staat van onderhoud en is van grote architectuurhistorische waarde. Met een inhoud van 1362 m³ en een woonoppervlakte van maar liefst 361 m² is het een familiehuis pur sang.

Volg ons