Kromhof Pullen

Over ons

Landerijenbureau Kromhof-Pullen is actief als makelaar en rentmeester in het landelijk en stedelijk gebied. Twente, Salland en de Achterhoek vormen het hart van ons werkgebied. Sinds eind jaren zeventig weten eigenaren van landgoederen, villa’s, herenhuizen, (woon)boerderijen en overige bijzondere woningen de weg naar ons kantoor te vinden, evenals overheden, projectontwikkelaars en beleggers in vastgoed. Wij opereren zelfstandig in de markt en zijn voor een breed scala aan activiteiten inzetbaar. Onze kerntaak is de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarnaast leggen wij ons toe op het rentmeesterschap.

Betrokken partner
Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid. Wij zijn goed geïnformeerd en oprecht geïnteresseerd in onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich naar deskundig advies en ruime aandacht voor de mensen. Wij nemen de tijd voor bezichtigingen en zorgen dat we ons optimaal voorbereiden. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van uw woning een ingrijpende gebeurtenis is. Aandacht voor die emotie en gedegen advies zorgen uiteindelijk voor een soepele overdracht.

Onderscheidend
Naast de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed zijn wij vakkundig partner bij gebieds ontwikkeling op het platteland, de steden of  juist de stadsranden. Onze beëdigde rentmeesters en gecertificeerde makelaars en taxateurs worden door diverse opdrachtgevers regelmatig ingezet voor complexe vraagstukken. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden in ons dagelijks handelen.

Wilt u meer weten over ons als makelaar of rentmeester? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Onze voorwaarden
Op al onze diensten is de Regeling van Rentmeesters 2015 van toepassing. Daarnaast hanteren wij in voorkomende gevallen de volgende voorwaarden: