Over ons

Landerijenbureau Kromhof-Pullen is actief als makelaar, rentmeester en taxateur in het landelijk en stedelijk gebied. Twente, Salland en de Achterhoek vormen het hart van ons werkgebied. Sinds eind jaren zeventig weten eigenaren van landgoederen, villa’s, herenhuizen, (woon)boerderijen en overige bijzondere woningen de weg naar ons kantoor te vinden, evenals overheden, projectontwikkelaars en beleggers in vastgoed.

Wij opereren zelfstandig in de markt en zijn voor een breed scala aan activiteiten inzetbaar. Onze kerntaak is de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarnaast leggen wij ons toe op het rentmeesterschap.

Onderscheidend

Naast de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed zijn wij vakkundig partner bij gebiedsontwikkeling op het platteland, de steden of juist de stadsranden. Onze beëdigde rentmeesters en gecertificeerde makelaars en taxateurs worden door diverse opdrachtgevers regelmatig ingezet voor complexe vraagstukken. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden in ons dagelijks handelen.

Deskundig

Professioneel

Persoonlijk

Discreet

Ons team

Harry Sentker
Makelaar, Rentmeester & Register Taxateur
Melanie Brookhuis
Makelaar & Adviseur

Betrokken partner

Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid. Wij zijn goed geïnformeerd en oprecht geïnteresseerd in onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich naar deskundig advies en ruime aandacht voor de mensen. Wij nemen de tijd voor bezichtigingen en zorgen dat we ons optimaal voorbereiden. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van uw woning een ingrijpende gebeurtenis is. Aandacht voor die emotie en gedegen advies zorgen uiteindelijk voor een soepele overdracht.

Wilt u meer weten over ons als makelaar of rentmeester? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten

Zeer correct
6 november 2019 | L.E.M. Derkman

Tijdens ons eerste gesprek ontstond er direct een goed gevoel. Onze woning is netjes verkocht, niets op aan te merken!

Professioneel en persoonlijk
1 november 2019 | C. Timmerman

Kromhof-Pullen was voor onze woning een passende makelaar, die het goede gevoel en de juiste indruk van een woning kan weergeven.
Deze partij neemt de regie op de juiste momenten. Onze woning was snel verkocht!

Veel kennis
10 juni 2019 | J.B. Lefers

Kromhof-Pullen heeft mij geholpen bij o.a. rood voor rood, verkoop, taxaties en onderhandelingen over erfpachtcontracten. Ze hebben erg veel kennis in huis. Bovendien zijn ze snel en betrouwbaar. Zeer tevreden over de samenwerking.

Puntjes op de i
16 april 2019 | A. M. Oudemans

Wij kijken terug op een goede samenwerking met Kromhof-Pullen.
Het biedingsproces verliep zeer soepel en bij de koopovereenkomst werden de puntjes op de i gezet.
Wanneer wij weer makelaars-expertise nodig hebben kloppen we hier aan!

Aanrader
9 februari 2019 | M. Emsbroek

Serieus en professioneel, een echte aanrader!

Volg ons