Over ons

Landerijenbureau Kromhof-Pullen is actief als makelaar, rentmeester en taxateur in het landelijk en stedelijk gebied. Twente, Salland en de Achterhoek vormen het hart van ons werkgebied. Sinds eind jaren zeventig weten eigenaren van landgoederen, villa’s, herenhuizen, (woon)boerderijen en overige bijzondere woningen de weg naar ons kantoor te vinden, evenals overheden, projectontwikkelaars en beleggers in vastgoed.

Wij opereren zelfstandig in de markt en zijn voor een breed scala aan activiteiten inzetbaar. Onze kerntaak is de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarnaast leggen wij ons toe op het rentmeesterschap.

Onderscheidend

Naast de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed zijn wij vakkundig partner bij gebiedsontwikkeling op het platteland, de steden of juist de stadsranden. Onze beëdigde rentmeesters en gecertificeerde makelaars en taxateurs worden door diverse opdrachtgevers regelmatig ingezet voor complexe vraagstukken. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden in ons dagelijks handelen.

Deskundig

Professioneel

Persoonlijk

Discreet

Ons team

Esther Sentker
Management assistente
Harry Sentker
Makelaar, Rentmeester & Taxateur
Melanie Brookhuis
Makelaar & Adviseur

Betrokken partner

Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid. Wij zijn goed geïnformeerd en oprecht geïnteresseerd in onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich naar deskundig advies en ruime aandacht voor de mensen. Wij nemen de tijd voor bezichtigingen en zorgen dat we ons optimaal voorbereiden. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van uw woning een ingrijpende gebeurtenis is. Aandacht voor die emotie en gedegen advies zorgen uiteindelijk voor een soepele overdracht.

Wilt u meer weten over ons als makelaar of rentmeester? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten

Betrouwbare partij
Fam. Leusink

Het eerste gesprek met Kromhof Pullen voelde direct goed. Vervolgens liep het hele verkooptraject op rolletjes. Enkele opvallende zaken die goed passen bij deze makelaar:
* de aansturing en planning goed voor elkaar
* altijd tijd voor overleg
* kennis van zaken
* prima advies
Kortom een betrouwbare en zeer fijne makelaar om mee te werken.

Goede deskundige ondersteuning
Fam. Hoogenberg

Onze ervaringen met Kromhof Pullen zijn zeer positief geweest.
We zijn in het hele proces vanaf het allereerste begin tot en met de afronding goed ondersteund en ontzorgt. Dit terwijl het geen eenvoudig verkoopproces was door enerzijds de omvang van ons landgoed en anderzijds het Natura 2000 proces dat zich in dezelfde periode afspeelde en ook de nodige effecten had op ons landgoed. Ook in dit proces heeft Kromhof Pullen ons adequaat terzijde gestaan en van deskundig advies voorzien.
Dat dit allemaal samen is gekomen en toch heeft geleid tot een verkoop aan enthousiaste nieuwe eigenaars is dan ook zeker een compliment aan Kromhof Pullen!

Onderscheidend
Fam. Harbers

Wij zijn erg te spreken over de bemiddeling van Kromhof-Pullen. Het Landerijenbureau onderscheidt zich van de gemiddelde
makelaarskantoren door hun persoonlijke, rustige, integere aanpak. De medewerkers van Kromhof-Pullen doen niet mee aan vol geplande kijkdagen, haastige bezichtigingen van maximaal een half uur en online biedings-mogelijkheden met dwingende deadlines. Ze nemen ruim de tijd voor hun klanten, beantwoorden al je vragen en denken goed met je mee. Bij ons heeft dat er uiteindelijk toe geleid dat ons huis voor een mooie prijs is verkocht en wij als verkopers net zo tevreden waren als de kopers van ons huis. Wij bevelen Kromhof-Pullen zeker aan voor het marktsegment waarin zij werken.

Zeer correct
L.E.M. Derkman

Tijdens ons eerste gesprek ontstond er direct een goed gevoel. Onze woning is netjes verkocht, niets op aan te merken!

Professioneel en persoonlijk
C. Timmerman

Kromhof-Pullen was voor onze woning een passende makelaar, die het goede gevoel en de juiste indruk van een woning kan weergeven.
Deze partij neemt de regie op de juiste momenten. Onze woning was snel verkocht!

Veel kennis
J.B. Lefers

Kromhof-Pullen heeft mij geholpen bij o.a. rood voor rood, verkoop, taxaties en onderhandelingen over erfpachtcontracten. Ze hebben erg veel kennis in huis. Bovendien zijn ze snel en betrouwbaar. Zeer tevreden over de samenwerking.

Puntjes op de i
A. M. Oudemans

Wij kijken terug op een goede samenwerking met Kromhof-Pullen.
Het biedingsproces verliep zeer soepel en bij de koopovereenkomst werden de puntjes op de i gezet.
Wanneer wij weer makelaars-expertise nodig hebben kloppen we hier aan!

Aanrader
M. Emsbroek

Serieus en professioneel, een echte aanrader!

Bekijk aanbod
Volg ons