Te koop gevraagd

Voor diverse serieuze partijen zijn wij op zoek naar zeer specifieke (woon)objecten. Bent u of kent u een eigenaar van een object dat wij zoeken? Kom vrijblijvend met ons in contact per telefoon (085 273 2800) of per e-mail.

MET SPOED GEZOCHT!

 

Voor een jarenlange zeer goede relatie van ons bureau zijn wij vanwege bijzondere omstandigheden zeer dringend op zoek naar woonruimte in of net buiten Lonneker. De woning dient te beschikken over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond met een badkamer. Er is geen voorkeur voor huur of koop. Tips die leiden tot een geslaagde transactie worden ruimhartig beloond. Neem voor meer bijzonderheden contact met ons op.

Wij zoeken:

Voor een klant van ons zijn wij op naar een woonboerderij in een straal van 10 km rondom Hengelo. De woning moet een woonoppervlakte hebben van circa 250-300 m² met een werkkamer / kantoor en de mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond.

De kavelgrootte mag liggen tussen 0,5 en 2 hectare. Een schuur voor het stallen van meerdere auto’s en de aanwezigheid van een gastenverblijf zou het geheel compleet maken.

Erfpacht behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar sloopmeters:

Voor een klant van ons zijn wij op zoek opstallen die in gezet kunnen worden voor de rood-voor-rood regeling. Heeft u dergelijke opstallen of kent u iemand die dit heeft, neem dan vooral contact met ons op.

Wij zijn op zoek voor serieuze gegadigden naar:

Een perceel met een dubbele wooneenheid of 2 separate woningen in het buitengebied van Hengelo, Delden, Ambt Delden, Borne of Enschede, een geschikte bouwkavel mag ook. Heeft u een dergelijk object of kent u mensen die een dergelijk object willen verkopen, neem dan vooral contact met ons op.

Volg ons