Gevraagd

Op deze pagina treft u een aantal actuele zoekvragen aan van enkele serieuze relaties van ons kantoor. Kunt u of kent u iemand die aan één van deze zoekvragen kan voldoen? Kom vrijblijvend met ons in contact per telefoon (085 273 2800) of per e-mail. Uw reactie wordt door ons vertrouwelijk in behandeling genomen.

HUURWONING IN/OM DELDEN

In of nabij Delden zoeken wij een huurwoning met tuin, geschikt voor bewoning door 2 personen. Het gaat hier om door ons gescreende nette en betrouwbare huurders.

ROOD VOOR ROOD

Wij zijn voor een goede relatie zeer dringend op zoek naar rood-voor-rood opstallen / sloopmeters binnen de gemeente Enschede.

WOONBOERDERIJ 20 KM RONDOM HENGELO

Wij zijn op zoek naar een woonboerderij in een straal van 20 km rondom Hengelo. De woning moet een woonoppervlakte hebben van circa 250-300 m² met een werkkamer / kantoor en de mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond. De kavelgrootte mag liggen tussen 0,5 en 2 hectare. Een schuur voor het stallen van meerdere auto’s en de aanwezigheid van een gastenverblijf zou het geheel compleet maken. Erfpacht behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk aanbod
Volg ons