Gevraagd

Op deze pagina treft u een aantal actuele zoekvragen aan van enkele serieuze relaties van ons kantoor. Kunt u of kent u iemand die aan één van deze zoekvragen kan voldoen? Kom vrijblijvend met ons in contact per telefoon (085 273 2800) of per e-mail. Uw reactie wordt door ons vertrouwelijk in behandeling genomen.

KARAKTERISTIEKE WONING

Voor een opdrachtgever van ons kantoor zijn wij op zoek naar een vrijstaande woning in de omgeving van Deventer / Wilp / Delden / Enschede. Het liefst een karakteristieke vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 150 m², 4 slaapkamers (of de mogelijkheid hiertoe), 2 badkamers en een tuin met privacy. Koopsom maximaal € 850.000,- k.k.

HUURWONING IN/OM DELDEN

In of nabij Delden zoeken wij een huurwoning met tuin, geschikt voor bewoning door 2 personen. Het gaat hier om door ons gescreende nette en betrouwbare huurders.

WONING / APPARTEMENT LONNEKER

Voor een jarenlange goede relatie van ons bureau zijn wij zeer dringend op zoek naar woonruimte in of net buiten Lonneker. De woning mag (half) vrijstaand zijn met een fijne tuin en 1 slaapkamers, een appartement behoort ook tot de opties. Liefst een woning waar weinig tot niets aan hoeft te gebeuren.
Er is geen voorkeur voor huur of koop. Tips die leiden tot een geslaagde transactie worden ruimhartig beloond. Neem voor meer bijzonderheden contact met ons op.

Bekijk aanbod
Volg ons