Te koop gevraagd

Voor diverse serieuze partijen zijn wij op zoek naar zeer specifieke (woon)objecten. Bent u of kent u een eigenaar van een object dat wij zoeken? Kom vrijblijvend met ons in contact per telefoon (085 273 2800) of per e-mail.

Huurwoning

Voor een goede relatie van ons bureau zijn wij op zoek naar een te huren woning. De voorkeur gaat uit naar een kleine woning met een beetje grond in het buitengebied, waarbij het belangrijk is dat er goed internet, verwarming en sanitair beschikbaar is. Een leuk appartement is overigens ook welkom ! Het betreft een huurperiode voor de langere termijn. Onze relatie zoekt dit in de omgeving van Holten / Laren / Lochem / Diepenheim of omgeving Borne.
Huurindicatie: € 600,- tot € 1000,- per maand.

Wij zijn op zoek naar sloopmeters:

Voor een klant van ons zijn wij op zoek opstallen die in gezet kunnen worden voor de rood-voor-rood regeling. Heeft u dergelijke opstallen of kent u iemand die dit heeft, neem dan vooral contact met ons op.

Wij zijn op zoek voor serieuze gegadigden naar:

Een perceel met een dubbele wooneenheid of 2 separate woningen in het buitengebied van Hengelo, Delden, Ambt Delden, Borne of Enschede, een geschikte bouwkavel mag ook. Heeft u een dergelijk object of kent u mensen die een dergelijk object willen verkopen, neem dan vooral contact met ons op.

Locatie met veel woonruimte – Hof van Twente (voorkeur)

Voor een serieuze gegadigde zijn wij op zoek naar een ruim erf met uitgebreide woonmogelijkheden. Minimaal 10 slaapkamers moeten aanwezig of te realiseren zijn. Ook dient er voldoende ruimte te zijn voor het houden van hobbydieren. Diverse bijgebouwen die geschikt gemaakt kunnen worden voor bedrijfs- of recreatiedoeleinden zijn een pre.

Bij voorkeur in de Gemeente Hof van Twente, maar ook objecten in regio Twente mogen aangeboden worden.

Zoekopdracht voor aankoopklanten

“Wij, een jong gezin met drie kinderen uit Leiden, zijn op zoek naar een fijne plek in Twente. Hij komt oorspronkelijk uit Oldenzaal en kent de regio goed. Onze ideale plek ligt in of vlakbij een stad of gezellig dorp, binnen 30 autominuten van Almelo (bijvoorbeeld Hengelo, Enschede, Delden, Borne, Oldenzaal). Wij zoeken een ruime woning met het liefst ook redelijk wat ruimte buiten. Karakter is voor ons belangrijk, nieuwbouw spreekt ons minder aan.” 

 

Volg ons