Te koop gevraagd

Voor diverse serieuze partijen zijn wij op zoek naar zeer specifieke (woon)objecten. Bent u of kent u een eigenaar van een object dat wij zoeken? Kom vrijblijvend met ons in contact per telefoon (085 273 2800) of per e-mail.

Wij zoeken:

Voor een klant van ons zijn wij op naar een woonboerderij in een straal van 10 km rondom Hengelo. De woning moet een woonoppervlakte hebben van circa 250-300 m² met een werkkamer / kantoor en de mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond.

De kavelgrootte mag liggen tussen 0,5 en 2 hectare. Een schuur voor het stallen van meerdere auto’s en de aanwezigheid van een gastenverblijf zou het geheel compleet maken.

Erfpacht behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar sloopmeters:

Voor een klant van ons zijn wij op zoek opstallen die in gezet kunnen worden voor de rood-voor-rood regeling. Heeft u dergelijke opstallen of kent u iemand die dit heeft, neem dan vooral contact met ons op.

Wij zijn op zoek voor serieuze gegadigden naar:

Een perceel met een dubbele wooneenheid of 2 separate woningen in het buitengebied van Hengelo, Delden, Ambt Delden, Borne of Enschede, een geschikte bouwkavel mag ook. Heeft u een dergelijk object of kent u mensen die een dergelijk object willen verkopen, neem dan vooral contact met ons op.

Volg ons