Te koop gevraagd

Voor diverse serieuze partijen zijn wij op zoek naar zeer specifieke (woon)objecten. Bent u of kent u een eigenaar van een object dat wij zoeken? Kom vrijblijvend met ons in contact per telefoon (085 273 2800) of per e-mail.

WOONBOERDERIJ 20 KM RONDOM HENGELO

Wij zijn op zoek naar een woonboerderij in een straal van 20 km rondom Hengelo. De woning moet een woonoppervlakte hebben van circa 250-300 m² met een werkkamer / kantoor en de mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond. De kavelgrootte mag liggen tussen 0,5 en 2 hectare. Een schuur voor het stallen van meerdere auto’s en de aanwezigheid van een gastenverblijf zou het geheel compleet maken. Erfpacht behoort tot de mogelijkheden.

WONING IN / OM LONNEKER

Voor een jarenlange goede relatie van ons bureau zijn wij zeer dringend op zoek naar woonruimte in of net buiten Lonneker. De woning mag vrijstaand of half vrijstaand zijn met een fijne tuin en 2 slaapkamers. Er is geen voorkeur voor huur of koop. Tips die leiden tot een geslaagde transactie worden ruimhartig beloond. Neem voor meer bijzonderheden contact met ons op.

CULTUURGROND

Een perceel cultuur (landbouw)grond in het buitengebied rondom Wierden – Nijverdal of Vriezenveen met een totale grootte liggend tussen de 1 en 3 hectare (maximaal 4 hectare).

Bekijk aanbod
Volg ons