Verborgen juwelen

Woonboerderij, villa of landhuis in Twente kopen? Bekijk onze verborgen juwelen.

Hieronder vindt u een overzicht van verborgen juwelen die wij aanbieden middels stille verkoop. Bij interesse in een van de woningen kunt u deze telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. Wij zullen u degelijk doch discreet van informatie voorzien.

Zoekt u een woning?
Vul dan ons formulier ‘inschrijven woningzoekende‘ op de homepage in.
Kijk natuurlijk ook bij ons aanbod!

Wanneer u twijfelt of u uw woning wilt verkopen, u heeft geen haast bij de verkoop of u wilt u wel verkopen, maar hier nog geen ruchtbaarheid aan geven…

Dit zijn een aantal redenen om de verkoop van uw woning niet alom bekend te maken. Daarvoor is de stille verkoop een zeer goede optie. 

Uw woning zal niet te vinden zijn op het internet. U heeft de mogelijkheid om bijv. een specifiekere doelgroep aan te spreken, of een aanbieding te doen bij gegadigden welke zich bij u rechtstreeks gemeld hebben. Het gehele traject gaat in een gezamenlijk goed overleg plaatsvinden. 

In dit traject is het altijd mogelijk om uw woning op een door u gewenst moment wel op onze website en Funda te plaatsen. De woning staat dan uiteraard niet langer in stille verkoop, maar is volledig openbaar. 

Graag komen wij met u in gesprek om de verkoopmogelijkheden voor uw woning als verborgen juweel te bespreken.

Buitengebied Hengelo

Een prachtig zeer ruim vrijstaand landhuis gelegen in het fraaie buitengebied tussen Beckum en Bentelo met in de achtertuin het kenmerkende glooiende Twentse landschap. De woning (energielabel C) heeft het leefniveau op de 1e etage, waardoor het uitzicht altijd fenomenaal is. Het perceel is 3670 m² groot en biedt volop privacy.

Bekijk aanbod
Volg ons