Aankoopbemiddeling

De zoektocht naar uw droomhuis kan soms ondoorgrondelijk zijn. Het is plezierig om bijzondere woningen te bezoeken, maar het zijn de randzaken die u zorgen kunnen baren. Verborgen gebreken, de juiste prijs of bestemmingsplannen zijn vragen welke u zelf vaak lastig kunt beantwoorden. Kromhof-Pullen helpt u graag bij het vinden van antwoorden op al uw vragen. Door onze uitgebreide kennis van de (exclusieve) woningmarkt zijn wij in staat om vraag en aanbod goed deskundig te matchen.

Hoe werkt aankoopbemiddeling?

Het kan zijn dat u al jaren op zoek bent naar uw droomhuis. U weet precies wat u zoekt en wilt graag als eerste op de hoogte zijn van de aankoopmogelijkheid. Het kan ook zijn dat u wilt verhuizen, maar nog niet vastomlijnd heeft wat u graag wilt. Kromhof-Pullen helpt u graag met de zoektocht naar uw perfecte woning. Niet alleen zoeken wij in ons eigen aanbod, maar wij putten ook uit het aanbod van andere makelaars. Wanneer wij denken uw woning gevonden te hebben, bespreken we de verdere stappen.

We nemen dan onder meer de volgende vragen met u door:

  • Klopt de vraagprijs van de woning?
  • Wat zijn belangrijke kenmerken van de omgeving?
  • Bevat de woning (verborgen) gebreken?
  • Wat is het energieverbruik van de woning?
  • Hoe staat het met de bodemgesteldheid?
  • Zijn er plannen in de buurt die uw woongenot aan kunnen tasten?
  • En bij erfpacht: klopt de canon wel en zijn de bepalingen wel redelijk en financierbaar?

Kortom, we nemen de woning van boven tot onder kritisch met u door en bekijken alle van belang zijnde punten. Vervolgens regelen we de bezichtiging voor u en gaan met u mee als adviseur. We vertellen u kritisch en objectief de voor- en nadelen van de woning, zodat u een juiste beslissing kunt nemen. Want bedenk: bij een verliefdheid ziet u soms alleen nog maar de goede kanten!

Vervolgproces bij aankoop

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dan regelen we voor u desgewenst de taxatie door een onafhankelijke taxateur, bouwkundige opname en de akte van levering. Onze gedegen aanpak leidt vaak tot soepele onderhandelingen en tevreden partijen aan beide zijden van de tafel. U kunt dus vertrouwen op een gedegen aankoopbegeleiding van zoektocht tot uiteindelijke levering.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk aanbod
Volg ons