Makelaar Diepenheim

Kromhof Pullen is al sinds de jaren zeventig in Diepenheim en omgeving actief als makelaar, rentmeester en taxateur in het landelijk en stedelijk gebied.

Twente, Salland en de Achterhoek vormen het hart van het werkgebied van Kromhof Pullen. Al vele jaren is het gerenommeerde kantoor betrokken als adviseur bij landgoederen, villa’s, herenhuizen (woon)boerderijen en overige bijzondere woningen in o.a. Diepenheim.

De kerntaak omvat de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarnaast legt Kromhof Pullen zich toe op het rentmeesterschap en dankzij de inschrijving in het NRVT- register als register-taxateur kunt u bij Kromhof Pullen terecht voor een NWWI-taxatierapport waarmee een hypotheek kan worden aangevraagd. Ook voor andere doeleinden kunt u Kromhof Pullen een taxatie van uw onroerend goed laten uitvoeren. Kromhof Pullen staat ook ingeschreven in het LAV-register Landelijk en Agrarisch Vastgoed.

Aankoopmakelaar Diepenheim

 Bent u op zoek naar een landgoed, villa, herenhuis, (woon)boerderij of een bijzondere woning in Diepenheim dan kunt u bij Kromhof Pullen rekenen op een correcte aankoopbegeleiding. Dankzij de jarenlange ervaring als makelaar, taxateur en rentmeester in de regio rondom Diepenheim weten de makelaars van Kromhof Pullen of het object wat u op het oog heeft een goede aankoop en investering is.

Ook als u nog geen object op het oog heeft kunnen wij u helpen. Dankzij het grote netwerk in de regio rondom Diepenheim weten zij vaak welke objecten in verkoop komen voordat deze op internet gepubliceerd worden. Of u nu een woning zoekt in Twente, Salland of de Achterhoek; met de makelaars van Kromhof Pullen bent u verzekerd van een daadkrachtige makelaar met veel kennis.

Rentmeester Diepenheim

 De combinatie van rentmeesters en makelaars maakt van Kromhof Pullen een veelzijdige partner in de regio Diepenheim. De makelaars zijn gewend om met exclusieve woningen in de stad te werken, maar weten ook wat er speelt in het landelijke gebied.

De Specialiteit van Kromhof Pullen is erfpacht dat op de vele landgoederen rond Diepenheim veelvuldig voorkomt.

U kunt de rentmeesters van Kromhof Pullen inschakelen voor de meest uiteenlopende opdrachten binnen het werkterrein van het rentmeesterschap. Hieronder vallen onder andere de verkoopadvisering, het onderzoek naar ontwikkelingspotentie, portefeuillebeheer, onroerend goed in een nalatenschap, de rood-voor-rood regeling en bestemmingsplanwijzigingen. Ook worden wij door overheden, vastgoedbeheerders en beleggers ingeschakeld bij planontwikkelingen.

Waardebepaling woning Diepenheim

Bij de verkoop van een landgoed, villa, herenhuis, (woon)boerderij, vrijstaande woningen en overige bijzondere woningen is gespecialiseerde kennis van groot belang. Kromhof Pullen is de gespecialiseerde makelaar in de regio Diepenheim met jarenlange ervaring als makelaar, taxateur en rentmeester.

Het werkgebied omvat Twente, Salland en de Achterhoek; een uitgestrekt gebied met een grote diversiteit. Al sinds de jaren zeventig is Kromhof Pullen als makelaar actief in deze regio. Op een zorgvuldige, discrete en betrouwbare wijze krijgt u inzicht in de waarde van uw onroerend goed.

Huis, woning, boerderij in Diepenheim verkopen

 Overweegt u om uw landgoed, villa, herenhuis, (woon)boerderij, vrijstaande woning of een andere bijzondere woning in Diepenheim te verkopen? Kromhof Pullen makelaars is uw vakkundige partner met jarenlange ervaring in deze prachtige regio.

Een van de kerntaken van Kromhof Pullen is de verkoop van exclusief onroerend goed. Doordat de makelaars ook actief zijn als rentmeester en taxateur in Diepenheim hebben zij veel specialistische kennis waarvan u gebruik kunt maken.

Wilt u meer informatie over het verkopen of aankopen van uw onroerend goed in Diepenheim en omgeving? Neem contact op met Kromhof Pullen voor een adviesgesprek, waarbij zorgvuldigheid en betrouwbaarheid belangrijke waarden in het dagelijks handelen zijn.

Makelaar Diepenheim

Agrarisch makelaar Diepenheim

Voor de verkoop van een landgoed, villa, herenhuis, (woon)boerderij en overige bijzondere woningen met een agrarisch karakter bent u bij Kromhof Pullen aan het juiste adres. Het makelaarskantoor is lid van de brancheorganisatie Vastgoedpro en daarnaast is Kromhof Pullen lid van de Koninklijke Nederlandse Rentmeester Vereniging (NVR).

De klanten van Kromhof Pullen weten al sinds de jaren zeventig de weg naar het kantoor te vinden. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden in het dagelijks handelen van de makelaars. Doordat de makelaars ook actief zijn als taxateur en rentmeester worden zij regelmatig ingezet bij de verkoop van complexe, agrarische vraagstukken in Diepenheim.

Overweegt u om uw agrarisch onroerend goed in discretie te verkopen? Ook voor een zogenaamde ‘stille verkoop’ kunt u bij Kromhof Pullen terecht waarbij zorgvuldigheid en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn.

Bekijk aanbod
Volg ons