Terug naar overzicht

VERKOCHT

Wiefkerweg 14, 7524 PX Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 802 m3
  • Woonoppervlakte: 208 m2
  • Kavel: 2001 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Heerlijk buitenaf wonen aan de voet van de Lonneker es in een degelijk gebouwde en goed onderhouden vrijstaande woning met een bijzondere historie! Dit riante huis staat op een kavel van 2001 m². Rust en ruimte en vooral het fraai uitzicht over de naastgelegen landerijen domineren. De aanwezigheid van slaap- en badkamer op de begane… Lees meer

Volledige omschrijving

Heerlijk buitenaf wonen aan de voet van de Lonneker es in een degelijk gebouwde en goed onderhouden vrijstaande woning met een bijzondere historie!
Dit riante huis staat op een kavel van 2001 m². Rust en ruimte en vooral het fraai uitzicht over de naastgelegen landerijen domineren. De aanwezigheid van slaap- en badkamer op de begane grond bieden de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen.

Ligging
De Wiefkerweg ligt in het landelijke gebied rond Lonneker met daaraan een klein aantal woningen en een keurig nette melkveehouderij. De buren bevinden zich op een prettige afstand. Het Twentse “noaberschap” wordt hier zeer gewaardeerd. De ligging in het buitengebied nabij de Lonnekerberg geeft u elke dag weer een heerlijk gevoel van vrijheid.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons