Terug naar overzicht

VERKOCHT

Lefertweg 155, 7546 PN Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 475 m3
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Kavel: 1740 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Woning in het buitengebied op basis van erfpacht. Let op, bovenvermelde vraagprijs is opgebouwd uit de vraagprijs voor de opstallen à € 295.000,- k.k. en kapitalisatie van de jaarlijkse canon van € 6000,-. In het bosrijke buitengebied van Enschede ligt op een idyllische plek deze vrijstaande woning met dubbele carport en fijne veranda. Rond de… Lees meer

Volledige omschrijving

Woning in het buitengebied op basis van erfpacht. Let op, bovenvermelde vraagprijs is opgebouwd uit de vraagprijs voor de opstallen à € 295.000,- k.k. en kapitalisatie van de jaarlijkse canon van € 6000,-.

In het bosrijke buitengebied van Enschede ligt op een idyllische plek deze vrijstaande woning met dubbele carport en fijne veranda. Rond de woning is een royale tuin gesitueerd waardoor dit object bij uitstek geschikt is voor liefhebbers van natuur en buitenleven. De woning staat op een prachtige kavel van 1740 m² die in erfpacht wordt uitgegeven.

Ligging:
De woning is gelegen in het buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen aan de Lefertweg. Dit is een zeer rustige semi-verharde weg slingerend door de bosrijke omgeving waar op gepaste afstand van elkaar meerdere woningen zijn gesitueerd. Zeer nabij ligt het natuurgebied Buurserzand met een werkelijk unieke mogelijkheid voor wandelen en fietsen. En op ongeveer 10 minuten fietsen is het Recreatiepark het Rutbeek te vinden met veel buitensport- en recreatiemogelijkheden. Stedelijke voorzieningen, zoals winkels, onderwijs, horeca en theater liggen eveneens op steenworp afstand.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons