Terug naar overzicht

VERKOCHT

Ossendijk 3, 7627 PE Bornerbroek
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 927 m3
  • Woonoppervlakte: 173 m2
  • Kavel: 5035 m2
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

s Ligging De woonboerderij ligt net buiten de kern van Bornerbroek en op korte afstand van de plaatselijke sportaccommodatie. De boerderij grenst aan de Doorbraak; een prachtige meanderende beek omgeven door beschermde natuur die bij dit object zorgt voor een groene camouflage van het verderop gelegen businesspark XL en de A35. In deze ecologische verbindingszone… Lees meer

Volledige omschrijving

s

Ligging
De woonboerderij ligt net buiten de kern van Bornerbroek en op korte afstand van de plaatselijke sportaccommodatie. De boerderij grenst aan de Doorbraak; een prachtige meanderende beek omgeven door beschermde natuur die bij dit object zorgt voor een groene camouflage van het verderop gelegen businesspark XL en de A35. In deze ecologische verbindingszone met zijn verrassende landschappen zijn prachtige wandelingen en fietstochten te maken.
Door de centrale ligging bent u, zowel met de fiets als met de auto, binnen tien minuten in Borne, Delden, Hengelo of Almelo. Deze plaatsen hebben veel te bieden op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en werkgelegenheid. Bovendien beschikken ze over een gezellig centrum met tal van winkels en horeca. Alle bovengenoemde plaatsen hebben een treinstation. De automobilist is slechts vijf minuten verwijderd van de op- en afritten naar de A35 en A1 voor een perfecte verbinding met de rest van Nederland en Duitsland.

Buitengebeuren
De woning ligt aan een doodlopende straat waar alleen bestemmingsverkeer langs komt voor de aanpalende verspreid liggende woningen. Aan weerszijden van de woning is een oprit gecreëerd en u kunt via beide zijden achter de woning bij de bijgebouwen komen. Aan de voorzijde is een gazon met diverse perkjes en er staan diverse bomen, waaronder een aantal fruitbomen. Rondom ligt een weide waardoor het houden van hobbydieren mogelijk is met genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een grote (zelfvoorzienende tuin).

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons