Terug naar overzicht

VERKOCHT

Denekamperstraat 6, 7587 NB De Lutte
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 2531 m3
  • Woonoppervlakte: 446 m2
  • Kavel: 9630 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Op een van de meest fraaie en gewilde locaties in Twente, onder aan de voet van de Tankenberg tussen het charmante dorp De Lutte en de bruisende stad Oldenzaal staat deze zeer ruime te renoveren woonboerderij met diverse bijgebouwen op een eeuwenoud erf. Samen met de optioneel bij te kopen weiden heeft het zelfs een… Lees meer

Volledige omschrijving

Op een van de meest fraaie en gewilde locaties in Twente, onder aan de voet van de Tankenberg tussen het charmante dorp De Lutte en de bruisende stad Oldenzaal staat deze zeer ruime te renoveren woonboerderij met diverse bijgebouwen op een eeuwenoud erf.
Samen met de optioneel bij te kopen weiden heeft het zelfs een oppervlakte van 19150 m². Het erf staat ook bekend als Erve Derksboer.

Van hieruit verbaast u zich iedere dag opnieuw over de prachtige vergezichten over het glooiende oeroude Twentse landschap.

Ligging
De woonboerderij is gelegen in en nabij diverse natuurgebieden als de Tankenberg, Paasberg en Hakenberg, maar ook het fraaie Landgoed Egheria ligt dichtbij. Vanuit uw eigen erf wandelt of fietst u direct door de prachtige natuur en kunt u volop genieten van de vergezichten over de glooiende landerijen welke afgewisseld worden door houtwallen, bossen en meanderende beekjes. Ook de paardenliefhebber kan hier naar hartenlust genieten met fantastische uitrijmogelijkheden.
Het centrum van Oldenzaal bereikt u binnen 5 fietsminuten alwaar u een bruisend centrum vindt met alle dagelijkse, maar ook grootstedelijke voorzieningen, gezellige terrasjes, basis- en middelbaar onderwijs en diverse sportverenigingen. De uitvalswegen alsmede de A1 richting de andere Twentse steden Enschede, Hengelo en Almelo alsmede het westen en Duitsland bereikt u binnen 5 autominuten.

Het aangeboden erf heeft een oppervlakte van circa 9630 m². Optioneel wordt de weide behorend bij dit object aangeboden. Dit perceel ligt direct aangrenzend aan de zuidzijde van het erf en heeft een oppervlakte van circa 9080 m². Ideaal voor het houden van paarden.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons