Terug naar overzicht

VERHUURD

Blokstegenweg 16, 7495 TK Ambt-Delden
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
Korte omschrijving

All-inclusive wonen op een exclusief landgoed! Heerlijk vrij wonen in een groene omgeving, met de stedelijke voorzieningen op korte afstand en met de ongekende luxe dat u nagenoeg geheel ontzorgd wordt. Landgoed Wilmink is een particulier landgoed in Azelo in de gemeente Hof van Twente welke grenst aan de fraaie natuurgebieden van Twickel. Op landgoed… Lees meer

Volledige omschrijving

All-inclusive wonen op een exclusief landgoed!

Heerlijk vrij wonen in een groene omgeving, met de stedelijke voorzieningen op korte afstand en met de ongekende luxe dat u nagenoeg geheel ontzorgd wordt. Landgoed Wilmink is een particulier landgoed in Azelo in de gemeente Hof van Twente welke grenst aan de fraaie natuurgebieden van Twickel. Op landgoed Wilmink zijn twee klimaatneutrale duurzame vrijstaande landgoedwoningen gerealiseerd, welke verhuurd worden met een zeer uniek all-inclusive concept. Per 15 oktober 2021 is nummer 16 beschikbaar.

Deze woningen zijn zowel zakelijk als particulier zeer interessant doordat er een werkkamer/kantoor op de begane grond is welke is voorzien van een separate entree, waardoor u belastingtechnisch voordeel kunt genieten. Uiteraard staat het u als particulier vrij om deze ruimte in gebruik te nemen als reguliere woonruimte voor een leuke hobby.

Ligging
Landgoed Wilmink is een uniek landgoed van 6 hectare met bos en bloemenweiden, natte en droge weiden. Het is gelegen aan een rustige weg in de buurtgemeenschap Azelo. Wandelen en fietsen over slingerende bospaadjes door uitgestrekte natuurgebieden op het nabij gelegen landgoed Twickel of over de fraaie paden en lokale wegen door het bijzonder mooie Twentse coulisselandschap. Ontspanning en sport gaan prima samen bij De Twentse Golfclub op circa 2 km afstand.
Heerlijk uit eten kan bij veel zeer goede gelegenheden in Borne, Delden, Zenderen, Hengelo, Almelo en Enschede. Alle plaatsen zijn zeer snel bereikbaar vanwege de op korte afstand gelegen opritten van zowel de rijksweg A1 en A35 en het NS treinstation in Borne. Voor zakelijke vluchten is gebruik te maken van vliegveld Twente.

Duurzame landhuizen
De eigenaar van het landgoed heeft klimaatneutraal bouwen en wonen hoog in het vaandel staan. In het ontwerp van de landgoedwoningen is daar op zoveel mogelijk fronten rekening mee gehouden, zonder dat er aan comfort is ingeleverd. De woningen zijn Oost–West georiënteerd, waardoor er maximaal gebruik kan worden gemaakt van de bezonning. Voor de energielevering wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen en er wordt gebruik gemaakt van aardwarmte.
Het meest zult u nog genieten van het prachtige uitzicht via de grote glasgevels vanuit woonkamer en masterbedroom over de natuurweiden van het landgoed.
De woonoppervlakte bedraagt 202 m² en de inhoud is circa 824 m³.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree met ruime hal, meterkast en gastentoilet; Woonkeuken met fraaie lichte inbouwkeuken voorzien van de volgende apparatuur, kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast, dubbele spoelbak; Zitkamer met een heerlijk uitzicht over het landgoed, u kunt met regelmaat genieten van het langslopende wild; Bijkeuken/technische ruimte met mogelijkheid voor opstelling van witgoed; 2e hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een separate ingang; Kantoor/praktijkruimte met archiefruimte/pantry.

Verdieping: Overloop; Masterbedroom met wederom een fantastisch uitzicht over de landerijen aan de achterzijde; 2 identieke slaapkamers; Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche; Separaat toilet.

Bergzolder: Bereikbaar middels vlizotrap

Tuin
De tuin rondom de woning is net aangelegd in een parkachtige stijl passend bij het landgoed. Een enkele haag, enkele borders en veel gazon om alles vloeiend in het fraaie landschap over te laten lopen. U mag gebruik maken van de aangrenzende wandelpaden van het landgoed. De landgoedeigenaar zorgt voor het onderhoud van de tuin, hagen en randen worden 1 x per jaar gesnoeid en het gazon wordt gemaaid door een robotmaaier. U kunt dus zorgeloos enkele weken op reis! Op het erf is overigens voldoende parkeergelegenheid, welke door de verhuurder wordt onderhouden.

Fiets- en autostalling
Nabij de woningen staat een ruim bijgebouw waar voor iedere woning een eigen fietsenstalling/berging (2 x 3 meter) als garagebox (6,5 x 3 meter) beschikbaar is. Alle ruimten zijn voorzien van elektra.

Bijzonderheden
– Aanwezigheid van kantoorruimte op de begane grond maakt het ook voor de zakelijke klant zeer interessant.
– De terrassen behorend bij de woningen zijn gelegen op het zuiden
– Het parkeerterrein rondom garage/berging is voorzien van een camerabeveiliging
– Er zijn zonnepanelen aangebracht op het dak, welke onderhouden worden door verhuurder
– Er wordt gebruik gemaakt van aardwarmte
– Geheel voorzien van vloerverwarming

De huurprijs ad. € 2.700,- per maand is inclusief:
*Raambekleding in de gehele woning m.u.v. de masterbedroom
* Buitenschilderwerk
* Verzekering gebouwen
* Aansluiting glasvezel tot in de meterkast
* Automatische verlichting garage, berging
* Energie ten behoeve van verwarmen en koelen van de gehele woning
* Verlichting toegang en parkeergedeelte
* Camerabeveiliging toegang en parkeergedeelte
* Tuinonderhoud algemeen, vervangen van beplanting, enzovoort
* Maaien gras via robot-maaier
* Onderhoud van bomen, wallen en hagen op het terrein rond de woning
* Onderhoud van gevelbekleding en glas aan de buitenzijde van de woning

Neem voor meer informatie of een bezichtiging over dit unieke concept contact met ons op!

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons