Terug naar overzicht

VERKOCHT

Beckumerschoolweg 39, 7554 PX Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 859 m3
  • Woonoppervlakte: 166 m2
  • Kavel: 715 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Een buitenkans, deze prachtige authentieke jaren ’30 woning op een ruime kavel van 715 m² aan de rand van het dorp Beckum in de gemeente Hengelo. Naast de woning staat een ruim en karakteristiek bijgebouw dat multifunctioneel te gebruiken is! Centrale ligging in Twente Op een mooi plekje aan een rustige woonstraat in de oude… Lees meer

Volledige omschrijving

Een buitenkans, deze prachtige authentieke jaren ’30 woning op een ruime kavel van 715 m² aan de rand van het dorp Beckum in de gemeente Hengelo. Naast de woning staat een ruim en karakteristiek bijgebouw dat multifunctioneel te gebruiken is!

Centrale ligging in Twente
Op een mooi plekje aan een rustige woonstraat in de oude dorpskern ligt dit unieke object. Vanuit de woning is een mooi uitzicht over glooiende landerijen.
Niet onvermeld mag blijven dat de ligging zeer centraal is tussen Hengelo, Enschede, Delden en Haaksbergen. Deze plaatsen zijn snel en zelfs per fiets of E-bike te bereiken. Voor verdere bestemmingen zijn op slechts enkele autominuten de opritten naar de autosnelwegen A1/A35 gelegen. En wie met het openbaar vervoer wil reizen: ieder half uur stopt er een bus richting Haaksbergen of Hengelo, met vandaar uit de aansluiting op het spoorwegennet.

Het woonhuis
Dit huis is in 1934 op zeer degelijk wijze gebouwd. Het is op enkele vernieuwingen en een uitbouw na nog grotendeels in de oorspronkelijke staat. Unieke details zoals de fraai vormgegeven overkapping bij de entree, de voordeur, de glas-in-lood ramen en erker zijn bewaard gebleven. Ze vormen de basis voor een sfeervolle woning die na een uitgekiende renovatie veel woongenot zal opleveren.

Er is veel volume aanwezig door de uitbouw aan achter- en zijkant, met onder andere bijkeuken, sanitair, garage met berging en tuinkas. Het gebruiksoppervlakte wonen van dit woonhuis bedraagt 166 m² met een inhoud van 859 m³.

Voorzieningen in de buurt
Het dorp Beckum kent een zeer actief verenigingsleven. Dat is onder andere zichtbaar aan een multifunctioneel sportcomplex met sportvelden voor voetbal, handbal, tennis en een sportzaal voor diverse binnensporten. Verder kent het dorp een lagere school, een kerk, het nabijgelegen gemeenschapshuis ’t Proggiehoes, meerdere horeca gelegenheden en een bloeiend bedrijfsleven in tal van sectoren. Winkelen kan bij uitstek in de nabijgelegen steden Hengelo, Haaksbergen, Enschede of bijvoorbeeld het pittoreske Delden.

Rondom Beckum liggen fantastische natuurgebieden. Vanuit deze woning loopt of fietst u zo dit prachtige buitengebied in met glooiende landerijen afgewisseld met monumentale eikenbomen, meanderende beken, houtwallen en uitgestrekte bossen. Genoeg mogelijkheden voor ontspanning.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons